«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Σαν Λορέντζο για τον Γκαστόν Ερνάντες»

Γκαστόν Ερνάντες

i

© Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images

«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Σαν Λορέντζο για τον Γκαστόν Ερνάντες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:22 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 22.01.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TyCSports, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες.

Τα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού τρέχουν με... γρήγορους ρυθμούς, αποκτώντας τον Αντρέ Όρτα και τον Τσικίνιο, οι οποίοι έφτασαν την Παρασκευή (19/1) στην Ελλάδα για να υπογράψουν και να ενσωματωθούν με τη νέα τους ομάδα. 

Μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει μέσο και επιθετικό, ωστόσο η αμυντική τους ενίσχυση έχει μείνει λίγο πίσω και τώρα... τρέχουν. 

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για το κέντρο της άμυνας λοιπόν είναι αυτό του Γκαστόν Ερνάντες. Μέσα από την Αργεντινή είχαν κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον στόπερ της Σαν Λορέντσο.

Ωστόσο σημερινό δημοσίευμα του TyCSports, το οποίο αναφέρει ότι είναι θέμα χρόνου ο 26χρονος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον πειραϊκό σύλλογο. Επίσης τονίζει πως οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για την πώληση του Ερνάντες

Ο δεξιοπόδαρος στόπερ με ύψος 1,85, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024 με την Σαν Λορέντσο. Να σημειωθεί ότι ο Ερνάντες το 2023 είχε σε όλες τις διοργανώσεις 48 συμμετοχές και 2 γκολ. 

Συνολικά, με την ομάδα του έχει 73 παιχνίδια και 3 γκολ, ενώ μέτρησε και 22 ματς στη Σαν Μαρτίν. Αυτές είναι οι δύο ομάδες, στις οποίες έχει παίξει στην καριέρα του.