«Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Γέρι Μίνα»

Γέρι Μίνα

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

«Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Γέρι Μίνα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:14 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 22.01.2024

Σύμφωνα με το Tuttomercato, ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του του 29χρονου κεντρικού αμυντικού της Φιορεντίνα, Γέρι Μίνα.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού την Δευτέρα (22/1) όσον αφορά τον χώρο της αμυντικής άμυνας.  

Σύμφωνα με το Tuttomercato, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Κολομβιανού αμυντικού της Φιορεντίνα, Γέρι Μίνα. 

Ο 29χρονος διεθνής εντάχθηκε στην ιταλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι από τις πρώτες επιλογές του Βιτσέντσο Ιταλιάνο και θέλει να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα. Τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μίνα έχει καταγράψει μόλις 7 συμμετοχές με τη φανέλα των «βιόλα», ενώ επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα έχοντας 43 συμμετοχές και 7 γκολ. 

Ωστόσο, τα Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μίνα δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά την Πόρτο έτσι ώστε να τον αποκτήσει και να ανάψει το «πράσινο φως» στον Νταβίντ Κάρμο για να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κολομβιανός το περασμένο καλοκαίρι είναι μέχρι το φετινό καλοκαίρι, γεγονός που σημαίνει ότι μένει ελεύθερος σε 6 μήνες.