Συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες οι Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος - Πονοκέφαλος για Καρβαλιάλ
i

© PrtScr

Συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες οι Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος - Πονοκέφαλος για Καρβαλιάλ

Γιάννης Λιβανός • 16:10 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 22.01.2024

Κάρτες συμπλήρωσαν Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εχθές (21/01) και έτσι θα πρέπει να αποφασιστεί από την ομάδα σε ποιο από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν θα εκτίσουν την ποινή τους οι δύο ποδοσφαιριστές.

Πύρρειος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή (21/01) νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» απέσπασαν σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας εξασφαλίζοντας χρόνο, ηρεμία και τόνωση ψυχολογίας. Ωστόσο οι Πειραιώτες αποκόμισαν και ένα πρόβλημα από το εν λόγω ματς. 

Ο λόγος φυσικά για τις τρεις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσαν χθες οι Ροντινέι και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κόντρα στον Άρη, Συγκεκριμένα στο 78' ο Κρογκ έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, λόγω καθυστέρησης. Το ίδιο συνέβη και στις καθυστερήσεις του αγώνα για τον Ροντινέι, αφού και αυτός «ανάγκασε» τον Δανό ρέφερι να του δείξει την κίτρινη κάρτα. Αυτό σημαίνει πως οι δύο παίκτες πρέπει να απουσιάσουν σ' ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν, για να εκτίσουν έτσι την ποινή τους.

Τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο αμέσως προσεχές διάστημα είναι τα εξής: Με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/1), τον Παναθηναϊκό (4/2), τον ΟΦΗ (αναβλήθηκε και δεν έχει οριστεί εκ νέου) και τον ΠΑΟΚ (10/2). Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Αλεξανδρόπουλος και ο Ροντινέι να χάσουν τα ντέρμπι, εξάγεται το συμπέρασμα πως λογικά θα λείψουν είτε με τον ΠΑΣ είτε με τον ΟΦΗ.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα, με δεδομένο ότι ο Καρβαλιάλ με τους συνεργάτες του θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τους δύο ποδοσφαιριστές.