Παράπονα για τη διαιτησία από τον Μάντζιο: «Πέναλτι... εφεύρεση!»
i

© Intime

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Μάντζιο: «Πέναλτι... εφεύρεση!»

Sportal newsroom 22:40 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 21.01.2024

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αναφέρθηκε στο πέναλτι από το οποίο ήρθε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, το οποίο χαρακτήρισε... εφεύρεση.

Ο Άρης μείωσε στο 90', αλλά δεν κατάφερε κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων να βρει γκολ ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova ο Άκης Μάντζιος μετά τη λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο πέναλτι από το οποίο ήρθε το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων», το οποίο χαρακτήρισε... εφεύρεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ στην αρχή και στην συνέχεια δεχθήκαμε ένα πέναλτι-εφεύρεση. Όλα αυτά μας αποσυντόνισαν, είχαμε πάρα πολλά λάθη και δεν διεκδικήσαμε καθόλου το παιχνίδι.

Πολλά παιδιά έδειξαν ότι δεν είχαν ενέργεια. Προχωράμε, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του κυπέλλου και πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Δεν μένουμε σε αυτήν την εμφάνιση. Και στις καλές και στις κακές μας μέρες πρέπει να προχωράμε. Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε σήμερα και να τα διορθώσουμε».