Έκανε το μπαμ ο Παναθηναϊκός - Δικός του και ο Μαξίμοβιτς!
i

©Photo by Angel Martinez/Getty Images

Έκανε το μπαμ ο Παναθηναϊκός - Δικός του και ο Μαξίμοβιτς!

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:48 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 21.01.2024

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή. Έντυσε στα πράσινα τον διεθνή Σέρβο μέσο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και την έκτη του χειμερινή μεταγραφή!

Οι «πράσινοι» έκαναν τρομερές κινήσεις για τη συγκεκριμένη περίοδο, έριξαν χρήμα και μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν, Μπακασέτα, Ντραγκόβσκι, Ούγκο, έκλεισαν και τον διεθνή Σέρβο μέσο Νεμάνια Μαξίμοβιτς!

Το ερωτηματικό που θ' απαντηθεί μέχρι τις 31 του Γενάρη είναι αν ο Μαξίμοβιτς θα έρθει τώρα στο «τριφύλλι» ή θα ενταχθεί από το καλοκαίρι.

Ο Μαξίμοβιτς, ο οποίος ήταν παρών πέρσι στο Μουντιάλ (στη φωτό με τον Κούντε, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν του Ατρόμητου), ανήκει στη Χετάφε και φέτος μετράει 20 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να μείνει στη La Liga, παρά την πρόταση ανανέωσης που είχε από την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός τον έπεισε και ο Μαξίμοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι», βέβαια, με τη συνδρομή και του παίκτη επιχειρούν να πείσουν την Χετάφε να πει τώρα το «ναι» στην παραχώρηση του Μαξίμοβιτς, λαμβάνοντας κι ένα ποσό. Αν οι Ισπανοί που βρίσκονται στη δέκατη θέση του πρωταθλήματος και είναι ουσιαστικά αδιάφοροι, απαντήσουν αρνητικά σε κάθε πρόταση του Παναθηναϊκού, τότε ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος, θα έρθει το καλοκαίρι. 

Δαιφορετικά, θα ενταχθεί άμεσα στον σύλλογο και θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό ανασταλτικά την ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου. Σ' αυτή την περίπτωση, η συνεργασία του με το «τριφύλλι» θα έχει διάρκεια 3,5 ετών. Να θυμίσουμε ότι σήμερα ο Σέρβος πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στον αγώνα με την Οσασούνα.