Μετά τον Ακαϊντιν, σέντερ φορ ο Μπερνάρ - Ξέμεινε από επιθετικούς ο Παναθηναϊκός

Μετά τον Ακαϊντιν, σέντερ φορ ο Μπερνάρ - Ξέμεινε από επιθετικούς ο Παναθηναϊκός

Βασίλης Μοιρώτσος 21:03 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 21.01.2024

Απίθανη κακοδαιμονία για τον Παναθηναϊκό και... Μπερνάρ σε θέση σέντερ φορ.

Απίθανη κακοδαιμονία του Παναθηναϊκού. Συνεχόμενοι οι τραυματισμοί με αποτέλεσμα για ακόμα ένα παιχνίδι ο Φατίχ Τερίμ να προχωράει σε αλχημείες που σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ερχόμενος στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός είχε εννιά απουσίες πριν από το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και κατά τη διάρκεια αυτού φτιάχνει... ενδεκάδα με τους απόντες του πλέον! Γιατί; Γιατί στο πρώτο ημίχρονο ο Βέρμπιτς ένιωσε τράβηγμα και αποχώρησε. Και στο δεύτερο ήταν η σειρά του άλλου Σλοβένου, του Σπόραρ.

Έξω κι αυτός με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Και αγωνία στον Παναθηναϊκό καθώς ακολουθούν πολλά και σημαντικά ματς. Την Τετάρτη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο. Την Κυριακή στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Ο Τερίμ την περασμένη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, όταν ο Σπόραρ δεν μπορούσε να συνεχίσει και οι Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ δεν ήταν διαθέσιμοι, είχε βάλει τον Ακαϊντίν σε θέση σέντερ φορ. Ναι έκανε ο Τούρκος στόπερ ντεμπούτο στην επίθεση. Και σήμερα; Η επιλογή του είναι ο Μπερνάρ.

Ο Σπόραρ βγήκε, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ εξακολουθούν να είναι στα... πιτς και ο Τερίμ αποφάσισε να παίξει με τον Βραζιλιάνο στο «9» και με τους Μαντσίνι και Αϊτόρ στα άκρα. Όσο για το αν έχει ξανά παίξει ποτέ ο Μπερνάρ σε θέση σέντερ φορ; Το έχει κάνει άλλες δύο φορές στην καριέρα του. Όταν αγωνιζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.