Τράβηγμα στον οπίσθιο μηρό ο Σπόραρ - «Κόκκινος συναγερμός» στον Παναθηναϊκό

Άντραζ Σπόραρ

i

© Intime

Τράβηγμα στον οπίσθιο μηρό ο Σπόραρ - «Κόκκινος συναγερμός» στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:01 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 21.01.2024

Ακόμη ένας «πονοκέφαλος» για τον Φατίχ Τερίμ.

Μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό!

Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, το «τριφύλλι» έμεινε χωρίς σέντερ φορ, με τον Σπόραρ να προστίθεται στη λίστα με τους τραυματίες.

Ο Σλοβένος φορ έκανε μία όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Την ίδια ώρα έδειξε να πονάει πολύ στο δεξί του πόδι και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε, με τον Τσόκαϊ να περνάει στη θέση του.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τράβηγμα στον οπίσθιο μηρό, με την κακοδαιμονία να μην έχει τέλος για τους πράσινους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (24/1) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, ο Τούρκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Ιωαννίδη, τον Σπόραρ, αλλά και τον Γερεμέγεφ που παραμένει στα πιτς.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε ποιοι από τους τρεις επιθετικούς θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αγωνία στον Παναθηναϊκό για Βέρμπιτς πριν τη «μάχη» της Τούμπας

Να θυμίσουμε πως στο 24ο λεπτό ο Βέρμπιτς έπεσε στο χορτάρι μετά από μία προσπάθεια να κόψει τον αντίπαλό του. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι αντικαταστάθηκε από τον Αϊτόρ, με αποτέλεσμα να προστεθεί ακόμη ένα πρόβλημα στο κεφάλι του Φατίχ Τερίμ, ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας. 

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα μυϊκό πρόβλημα.