«Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Μπρέκαλο της Φιορεντίνα»
i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Getty Images

«Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Μπρέκαλο της Φιορεντίνα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:57 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 25.01.2024

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Γιόσιπ Μπρέκαλο από τη Φιορεντίνα.

Την περίπτωση του Γιόσιπ Μπρέκαλο από τη Φιορεντίνα φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία. 

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 25χρονο Κροάτη εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. 

Ο Μπρέκαλο αγωνίζεται στους «βιόλα» από τον Ιανουάριο του 2023, όταν η Φιορεντίνα τον απέκτησε από την γερμανική Βόλφσμπουργκ έναντι 1.70 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης έχει καταγράψει 18 εμφανίσεις με την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο και έχει μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε σε Στουτγκάρδη και Τορίνο.

Επίσης ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εγκατέλειψε τη μεταγραφή του Μπρέκαλο, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. 

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 246 ματς, έχοντας 37 γκολ και 24 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας, μετρώντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο.