«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπάρε»
i

©Photo by Pedro Salado/Getty Images

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπάρε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:35 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 25.01.2024

Ο Ολυμπιακός έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Κέιντι Μπάρε, σύμφωνα με την ισπανική «Sport».

Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζονται όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.  

Σύμφωνα με την ισπανική «Sport», οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου διεθνή Αλβανού μέσου της Εσπανιόλ, Κέιντι Μπάρε. 

Επίσης τον εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ δεν είναι μόνη της στην κούρσα για την απόκτησή του, καθώς ενδιαφέρεται και η Κάντιθ

Ο Αλβανός μέσος αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα από το καλοκαίρι του 2020 και το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς λήγει το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο Μπάρε αποτελεί βασικό στέλεχος της Εσπανιόλ στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχοντας συνολικά καταγράψει 20 συμμετοχές, με 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, έχοντας 28 εμφανίσεις και 2 γκολ. 

Στην καριέρα του ο Αλβανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλαγα, έχοντας συνολικά 194 συμμετοχές, με 5 γκολ και 8 ασίστ σε 12.838 λεπτά.

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Άμπεϊ

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Νέλσον Άμπεϊ, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) από τους «ερυθρόλευκους». 

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο, πολυετές συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Νέλσον Άμπεϊ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για την League 1 της Αγγλίας. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ με ταχύτητα και καλή τεχνική. Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές της Αγγλίας κι αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Ρέντινγκ. Φέτος καθιερώθηκε στην αγγλική ομάδα, έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.