Τρελό σενάριο στην Τουρκία: «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ακόμα τρεις ομάδες για Μπακαμπού»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τρελό σενάριο στην Τουρκία: «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ακόμα τρεις ομάδες για Μπακαμπού»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:26 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 29.01.2024

Ένα απίθανο σενάριο έβγαλε στη φόρα τουρκικό ΜΜΕ, το οποίο ισχυρίζεται πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, ενδιαφέρονται για Μπακαμπού.

Η θητεία του Σεντρίκ Μπακαμπού στη Γαλατασαράι δεν είναι και η καλύτερη, με τον επιθετικό να αποτελεί εναλλακτική για τον προπονητή του. Δεδομένου του ότι στην ίδια θέση αγωνίζεται ο Μάουρο Ικάρντι, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει βρεθεί στο περιθώριο. 

Κάπως έτσι, τα πρώτα σενάρια γύρω από τον ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τη ΛΔ του Κονγκό έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν στη φόρα. Ένα από αυτά ήταν και το πιο ακραίο, με το Τουρκικό ΜΜΕ «Gala News» να τονίζει πως ο Μπακαμπού βρίσκεται στο στόχαστρο των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Μπέτις, Σαμσουνσπόρ και Μπόχουμ. 

Εντούτοις το εν λόγω σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε πρώτο χρόνο ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται πως θα κάνει άλλες μεταγραφές ολοκληρώνοντας το παζάρι του Ιανουαρίου με έξι προσθήκες. Ακόμα και να υπήρχε άφιξη στο Λιμάνι, αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα αφορούσε εξτρέμ και όχι σέντερ φορ. Στην εν λόγω θέση οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν με τον Φραν Ναβάρο, ενώ επιπλέον υπάρχουν οι Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί και Ελ Καμπί. 

Σε δεύτερο χρόνο, ούτε ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει πιθανός προορισμός για τον Μπακαμπού. Τη δεδομένη στιγμή η ομάδα διαθέτει τρεις κεντρικούς επιθετικούς, με τον Φώτη Ιωαννίδη να αποτελεί τόσο έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή όσο και τη νούμερο ένα επιλογή της ομάδας. Το σίγουρο για τον σέντερ φορ της Γαλατασαράι είναι πως θέλει στον νέο του σύλλογο να είναι βασικός, επομένως δύσκολα θα μπορούσε να φτάσει στη Λεωφόρο. 

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:21 - 29.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έμεινε μόνος πρώτος, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός επικράτησαν άνετα κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Τη φετινή σεζόν ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει συνολικά 16 εμφανίσεις με τη Γαλατασαράι, οι οποίες κατά κύριο λόγο ήταν αλλαγή. Συνολικά έχει παίξει σε 362 λεπτά, στα οποία πέτυχε δύο γκολ - το ένα στο UEFA Champions League - και πρόσφερε μία ασίστ. Όσο για το τι έκανε στον Ολυμπιακό, ο Αφρικανός παίκτης αγωνίστηκε συνολικά σε 37 παιχνίδια, σκοράροντας 18 γκολ και προσφέροντας τρεις ασίστ, στον έναν του χρόνο με την ομάδα.