Τερίμ στους παίκτες: «Είμαι στεναχωρημένος, από την άλλη Κυριακή αλλάζουν πολλά πράγματα»

Φατίχ Τερίμ

i

©intime

Τερίμ στους παίκτες: «Είμαι στεναχωρημένος, από την άλλη Κυριακή αλλάζουν πολλά πράγματα»

Δημήτρης Χούπης 15:14 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 29.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Κάπως έτσι οι «πράσινοι» έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, με τον «δικέφαλο» να βρίσκεται στην πρώτη θέση. 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, λέγοντας πως ακόμα έχει αρκετό δρόμο. Ενώ τόνισε πως από την άλλη Κυριακή θα αλλάξουν πολλά πράγματα. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος έγινε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα αμερικανικά οικονομικά τηλεοπτικά δίκτυα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:36 - 29.01.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος έγινε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα αμερικανικά οικονομικά τηλεοπτικά δίκτυα

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, χτύπησε το καμπανάκι για την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street και έγινε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα αμερικάνικα οικονομικά τηλεοπτικά δίκτυα.

«Είμαι στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να στεναχωριέστε εσείς. Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες είναι σημαντικές. Να θυμάστε ένα πράγμα. Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα. Έχουμε ακόμη δεκαέξι παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.

Ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 31/1, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ενώ την Κυριακή έχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.