Στην Τουρκία μετέφρασαν όσα είπε ο Τερίμ προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Κάθαρμα θα σε γαμ@@@» (vid)

Λουτσέσκου - Τερίμ

i

© PrtScr

Στην Τουρκία μετέφρασαν όσα είπε ο Τερίμ προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Κάθαρμα θα σε γαμ@@@» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:14 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 29.01.2024

Τα... γαλλικά του Φατίχ Τερίμ προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ και η αναφορά των Τούρκων.

Σε ένα ντέρμπι με αρκετή ένταση και πάθος, ο ΠΑΟΚ βγήκε ο μεγάλος νικητής!

Χάρη στα δύο γκολ του Ντεσπόντοφ, ο Δικέφαλος πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο, το οποίο τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο Μπακασέτας έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό για το «τριφύλλι» (2-1).

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα και τη στιγμή που ο Βούλγαρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους, επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ των ανθρώπων των πάγκων των δύο ομάδων.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν πως υπάρχει οφσάιντ, εκείνοι του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν για το γκολ που σημείωσαν και τους έδωσε το προβάδισμα και εν τέλει λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Ένας εκ των βοηθών του Φατίχ Τερίμ τα είπε σε πολύ έντονο ύφος με τον Χρήστο Καρυπίδη, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να βάλουν τέλος στην ένταση και να το κάνουν μετά από δύο λεπτά με... κοκορομαχίες.

Επίσης, η κάμερα «έπιασε» τον Τούρκο προπονητή των φιλοξενούμενων να λέει κάποια... γαλλικά προς τον «ασπρόμαυρο» πάγκο κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της Τουρκίας, με τη συγκεκριμένη κίνηση του Τερίμ να σχολιάζεται αρκετά στο Twitter.

«Καταραμένο κάθαρμα θα σε γαμ@@@», φαίνεται να λέει ο Τερίμ.