Ο... έφηβος Τάισον κερνάει και ο «killer» Ντεσπόντοφ πίνει!

Ντεσπόντοφ - Τάισον

i

© Intime

Ο... έφηβος Τάισον κερνάει και ο «killer» Ντεσπόντοφ πίνει!

Η εντυπωσιακή παραγωγικότητα στην «ασπρόμαυρη» επίθεση, ο δημιουργός Τάισον και ο εκτελεστής Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό κι επικράτησε με 2-1, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος πρώτος, στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Για ακόμη ένα ματς τη φετινή σεζόν, Ντεσπόντοφ και Τάισον έβαλαν τη σφραγίδα τους σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χθες (28/1) στην Τούμπα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μας απέδειξε για ακόμη μία φορά τις... δημιουργικές του ικανότητες, ενώ ο Βούλγαρος εμφάνισε στον αγωνιστικό χώρο και πάλι την εκτελεστική του δεινότητα.

Στο 43ο λεπτό και σε μία εξαιρετική αντεπίθεση για τους «ασπρόμαυρους», ο Τάισον έκανε την κούρσα, απέφυγε όμορφα τον Αράο και πάσαρε στον Ντεσπόντοφ, ο οποίος από καλή θέση εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0. 

Στην επανάληψη και λίγα λεπτά μετά το εύστοχο πέναλτι του Μπακασέτα, το δίδυμο των εξτρέμ «χτύπησε» και πάλι. Ο... έφηβος Τάισον διένυσε χιλιόμετρα με την μπάλα, έκανε το γύρισμα για τον 27χρονο διεθνή με την Εθνική Βουλγαρίας εξτρέμ κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα.

Έτσι, ο 35χρονος Βραζιλιάνος ο οποίος περνάει μια δεύτερη... νεότητα στον ΠΑΟΚ, έφτασε τις εννιά ασίστ στη Super League φέτος κι άφησε τον Ντεσπόντοφ στη δεύτερη θέση με επτά. Ο ίδιος μάλιστα έπιασε την επίδοση που είχε καταγράψει τη σεζόν 2018/2019 στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαχτάρ και δείχνει έτοιμος για ρεκόρ καριέρας.

Από την άλλη, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έφτασε τα 11 γκολ και τις 10 ασίστ σε μόλις 25 ματς με τον Δικέφαλο στο στήθος, δείχνοντας κάτι παραπάνω από «καυτός».

Στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι μάλιστα, επικράτησε ο... αλληλοσεβασμός: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, που έχω αυτούς τους συμπαίκτες, είναι μια σωστή επιλογή για μένα, είναι μια φανταστική ομάδα, ο προπονητής δίνει πολλές ευκαιρίες κάτι που είναι πολύ σημαντικό. 

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:21 - 29.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έμεινε μόνος πρώτος, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός επικράτησαν άνετα κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Στα ντέρμπι δεν πρέπει να χάσεις το μυαλό σου, να μην κάνεις λάθη, αλλά σήμερα ήμασταν όπως έπρεπε και πετύχαμε ένα πολύ όμορφο πρώτο γκολ. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και τον έλεγχο μας, γι’ αυτό νικήσαμε. Ο Τάισον πρέπει να πάρει ίσως το περισσότερο βραβείο του MVP, γιατί ήταν εξαιρετικός σήμερα, δίνοντας μου δύο ασίστ», ανέφερε μεταξύ άλλων.