Ο Ντέιβις γλιτώνει το χειρουργείο, ερωτηματικό η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό!
i

©InTime

Ο Ντέιβις γλιτώνει το χειρουργείο, ερωτηματικό η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό!

Γιάννης Πάλλας 22:10 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 29.01.2024

Ο Μπράντον Ντέιβις αποφεύγει το χειρουργείο, αλλά συνεχίζει να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό

Ηρέμησαν στη Βαλένθια μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μπράντον Ντέιβις. Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε στην 3η περίοδο του αγώνα πρωταθλήματος με την Μάλαγα, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου.

Ο Ντέιβις τραυματίστηκε στο γόνατο του αριστερού του ποδιού ωστόσο δεν θα χρειαστεί επέμβαση η οποία θα μπορούσε να τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα τρίμηνο. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Βαλένθια, ο Μπράντον Ντέιβις θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς της ομάδας του και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Αυτό σημαίνει πως καθίσταται αυτόματα εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου στην «La Fonteta».

Σε κάθε περίπτωση ο Μπράντον Ντέιβις (έχει 12.7 πόντους μέσο όρο, 3.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα) θα απουσιάσει από τα δύο εκτός έδρας ματς της Βαλένθια κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα (30/1, 21:00) και Άλμπα Βερολίνου (1/2, 21:00).

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε και είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.