Ραντλ: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα αρκεί...»

Ραντλ: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα αρκεί...»

Χρήστος Τσάλτας 21:23 - 30.01.2024

Ο Τσέισον Ραντλ αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση κόντρα στην Χάποελ Χολόν και υπογράμμισε πως η ΑΕΚ μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα φέτος.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε ούτε στην Ουγγαρία, γνωρίζοντας την ήττα από την Χάποελ Χολόν, με 79-68. Ο Τσέισον Ραντλ ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε, μετρώντας 22 πόντους και 7/9 σουτ, όμως η δική του παρουσία δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει τον ρου του αγώνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναγνώρισε την προσπάθεια των γηπεδούχων, τονίζοντας πως ήταν πιο ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου, ενώ υπογράμμισε πως η ΑΕΚ ακόμα και τώρα μπορεί η Ένωση να κάνει σπουδαία πράγματα στη σεζόν.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Χολόν ήταν πιο ανταγωνιστική και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι και να καλύψουμε τη διαφορά που δημιουργήθηκε. Έχουμε σπουδαίο γκρουπ και μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, αρκεί να εστιάσουμε στα πράγματα που πρέπει να εκτελέσουμε στο παρκέ».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }