Αποχωρεί από την ΑΕΚ και κλείνει στον Άρη ο Χατζηδάκης
i

©Intime

Αποχωρεί από την ΑΕΚ και κλείνει στον Άρη ο Χατζηδάκης

Χρήστος Τσάλτας 19:21 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 30.01.2024

Ο Μάνος Χατζηδάκης αποχωρεί από την ΑΕΚ, έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από την Ένωση, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ο Μάνος Χατζηδάκης, για χάρη του Άρη. Ο Έλληνας σέντερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ένωση, ως μέλος του ελληνικού κορμού που ήθελε να χτίσει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Παρά το πλάνο που υπήρχε, ο Χατζηδάκης δεν κατάφερε να βρει ρόλο στο ροτέισον, ενώ και με την έλευση του Ηλία Ζούρου η κατάσταση δεν άλλαξε.

Απέναντι στην Καρδίτσα ήταν στην αποστολή και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στη νικηφόρα αναμέτρηση για την ομάδα του, την ίδια ώρα που δεν ταξίδεψε στην Ουγγαρία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν.

#aekbc @SportalgrG

— Christos Tsaltas (@Tsaltas46) January 30, 2024

Η εξέλιξη αυτή έτρεξε τις διαδικασίες. Ο Άρης έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ήθελε πολυ΄να μετακομίσει στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, βλέποντας πως θα έχει μεγαλύτερο ρόλο, συγκριτικά με την κατάσταση που συνάντησε στην Ένωση.

Η παραμονή του στην Αθήνα ουσιαστικά επιβεβαίωσε το προχωρημένο των επαφών των δύο πλευρών, με τον Χατζηδάκη να φτάνει σε συμφωνία με τον Άρη, η οποία θα επικυρωθεί τις επόμενες ώρες και έτσι αναμένεται να μπει άμεσα στη... μηχανή της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη στη συνέχεια της σεζόν.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης