Ζούρος: Πιστεύω στην ομάδα, μόνο νίκη με Μούρθια»

Ζούρος: Πιστεύω στην ομάδα, μόνο νίκη με Μούρθια»

Χρήστος Τσάλτας 21:16 - 30.01.2024

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, όπως τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ και τόνισε πως κόντρα στην Μούρθια υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη.

Η ΑΕΚ γνώρισε δεύτερη ήττα στη φάση των 16 του BCL, αυτή τη φορά από την Χάποελ Χολόν. Ο Ηλίας Ζούρος εστίασε στα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ, αλλά και την άμυνα στο τρανζίσιον, ενώ υπογράμμισε πως πλέον η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Συγχαρητήρια στην Χάποελ Χολόν, άξιζε τη νίκη. Εμείς ήμασταν μπερδεμένοι με την άμυνα που αντιμετωπίσαμε. Διστάσαμε αρκετά. Πιστεύω στους παίκτες μου και πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να αντιδράσουμε.

Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, κάναμε πολλά λάθη και στο τρανζίσιον δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Πρέπει να προχωρήσουμε, να παλέψουμε κάθε λεπτό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε ότι αξίζει να είναι στην επόμενη φάση. Κόντρα στην Μούρθια υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να κερδίσουμε».