Το κάλεσμα του Τσιτσιπά στον κόσμο για τα ματς του Davis Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Το κάλεσμα του Τσιτσιπά στον κόσμο για τα ματς του Davis Cup

Στέλιος Βαρδάκης • 18:47 - 01.02.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στα social media απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να βρεθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και στηρίξει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Davis Cup.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για την κρίσιμη συνάντηση με τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του Davis Cup, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Η εθνική ομάδα συγκεντρώθηκε πρώτη φορά για προπόνηση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων εν όψει των παιχνιδιών με τη Ρουμανία και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να απευθυνθεί στο ελληνικό κοινό, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας το να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ελληνική ομάδα. 

«Θα ήθελα να σας ζητήσω να έρθετε να μας υποστηρίξετε στην προσπάθειά μας με τη Ρουμανία στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων αυτό το Σαββατοκύριακο μαζί με την εθνική ομάδα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το tie και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας και την υποστήριξή σας ώστε να δημιουργήσουμε πολύ ωραίες στιγμές εδώ στα Άνω Λιόσια», ήταν το λόγια του δημοφιλή Έλληνα τενίστα στην ανάρτησή του.

Την ελληνική ομάδα θα ενισχύσουν, εκτός του Στέφανου Τσιτσιπά που θα ηγηθεί της προσπάθειας, οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 15.30 θα διενεργηθεί η κλήρωση της συνάντησης στο κορτ του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων και θα ακολουθήσουν αρχικώς η συνέντευξη Τύπου της Ρουμανίας και εν συνεχεία της Ελλάδας.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 το μεσημέρι.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€ και είναι διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες.