O τενίστας Αλεχάνδρο Νταβιντόβιτς Φοκίνα έκανε πρόταση γαμου στην καλλονή συντροφό του στη Φοντάνα ντι Τρέβι (pics)
i

© PrtScr

O τενίστας Αλεχάνδρο Νταβιντόβιτς Φοκίνα έκανε πρόταση γαμου στην καλλονή συντροφό του στη Φοντάνα ντι Τρέβι (pics)

Sportal newsroom 13:44 - 01.02.2024

Ο γνωστός τενίστας, Αλεχάνδρο Νταβιντόβιτς Φοκίνα ζήτησε σε γάμο την πανέμορφη σύντροφο του, Παλόμα Αματίστε μπροστά στη Φοντάνα ντι Τρέβι.

Πρόταση γάμου με στυλ! Ο Ισπανός τενίστας, Αλεχάνδρο Νταβιντόβιτς Φοκίνα «ζήτησε» το χέρι της αγαπημένης του μπροστά στο περίφημο συντριβάνι της Ρώμης, Φοντάνα ντι Τρέβι. Η Παλόμα Αματίστε είπε το πολυπόθητο «ναι» και το ζευγάρι προετοιμάζει τον γάμο του.

Την ευτυχή αυτή στιγμή βέβαια ο Αλεχάνδρο Φοκίνα δεν μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο δίπλα από το ξακουστό συντριβάνι. Μάλιστα ο Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά και η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόζα σχολίασαν το εν λόγω γεγονός συγχαίροντας τους μελλόνυμφους.

Η σύντροφος του Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα

O Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα βρίσκεται στο Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης και προσπαθεί συνεχώς σε κάθε τουρνουά να είναι όλο και καλύτερος, προκειμένου να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο.

Η σύντροφος του Φοκίνα, Παλόμα Αματίστε φροντίζει σε πολλές φωτογραφίες της να αναδεικνύει το πόσο όμορφη είναι, ενώ παράλληλα στα στιγμιότυπα που ανεβάζει στα social media εντοπίζεται και η φινέτσα που την διακατέχει. Πέρα όλων των άλλων η Παλόμα είναι και φίλαθλος της Ρόμα, «λατρεύοντας» μάλιστα τον εμβληματικό αρχηγό, Φραντσεσκο Τότι.