Καλλονή πρώην τενίστρια βάζει φωτιά στο Instagram φορώντας μόνο τα απαραίτητα (pics)
i

© PrtScr

Καλλονή πρώην τενίστρια βάζει φωτιά στο Instagram φορώντας μόνο τα απαραίτητα (pics)

Γιάννης Λιβανός • 10:25 - 29.01.2024

Όρεξη να τρολάρει τους διαδικτυακούς της φίλους είχε η πρώην τενίστρια Άσλεϊ Χάρκλερουντ κάνοντας μία τολμηρή ανάρτηση στην οποία αστειευόμενη είπε πως κάνει οικονομία στα ρούχα, ποζάροντας σχεδόν.. ημίγυμνη.

Η πρώην επαγγελματίας τενίστρια και διεκδικήτρια του Australian Open Άσλεϊ Χάρκλερουντ αποχώρησε από το άθλημα το 2012 και τώρα έχει τεράστιο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Άσλεϊ Χάρκλερουντ από όταν σταμάτησε το τένις ασχολείται διεξοδικά με τα προφίλ της στα social media, αναρτώντας κάθε τόσο πολλές δημοσιεύσεις και φωτογραφίες, εκ των οποίων κάποιες είναι άκρως προκλητικές. 

 Η Αμερικανίδα τενίστρια ήταν τακτική παίκτρια σε διοργανώσεις Grand Slam στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν έφτασε στον τρίτο γύρο τόσο του Γαλλικού Όπεν όσο και του Αυστραλιανού Όπεν. Αγωνίστηκε επίσης έξι φορές στο Γουίμπλεντον, μεταξύ των οποίων και το 2006, όταν έχασε στον δεύτερο γύρο από την πρωταθλήτρια του 2004 Μαρία Σαράποβα. Από την υψηλότερη κατάταξη της καριέρας της το 2003, εγκατέλειψε το άθλημα το 2012 για να ασχοληθεί με άλλα σχέδια. 

Η ξανθιά καλλονή είχε πάντα μια έφεση στο μόντελινγκ, ενώ το πήγε ένα βήμα παραπέρα όταν το 2008  πόζαρε για το Playboy, για το οποίο μάλιστα εξακολουθεί να φωτογραφίζεται μέχρι και σήμερα. Το Instagram της, το οποίο έχει 138.000 followers, είναι γεμάτο με στιγμιότυπα της Άσλεΐ να διασκεδάζει έξω και να ποζάρει με διάφορα ρούχα.

Καμιά φορά βέβαια επιλέγει να μην φοράει και  καθόλου ρούχα. Σε ένα στιγμιότυπο από το 2022, η πρώην επαγγελματίας τενίστρια πόζαρε χωρίς σουτιέν, καθώς καλυπτόταν μόνο με ένα μπουφάν Louis Vuitton. Μετά από όλα αυτά δεν προκαλεί περιέργεια το γεγονός ότι η Άσλεΐ ήταν για μία περίοδο μέλος της συνδρομητικής ιστοσελίδας ενηλίκων OnlyFans.