Αποθέωσε τον Σίνερ ο Μεντβέντεφ: «Το άξιζες!»

Αποθέωσε τον Σίνερ ο Μεντβέντεφ: «Το άξιζες!»

Sportal newsroom 16:20 - 28.01.2024

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αποθέωσε τον Γιανίκ Σίνερ μετά την κατάκτηση του Australian Open από τον Ιταλό.

Ο Γιάνικ Σίνερ κατέκτησε το Australian Open. Ο Ιταλός τενίστας επικράτησε στα πέντε σετ του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό και πήρε την πρώτη major κούπα στην καριέρα του.

Ο Ρώσος τενίστας κατά τη διάρκεια της απονομής αποθέωσε τον αντίπαλό του. Όπως είπε ο Μεντβέντεφ, αυτό δεν θα είναι το τελευταίο Grand Slam για τον Ιταλό.

«Σας ευχαριστώ όλους. Πρώτα θέλω να συγχαρώ τον Γιανίκ. Σήμερα έδειξες γιατί το άξιζες. Πάλεψες μέχρι το τέλος. Εσύ και η ομάδα σου κάνετε απίστευτη δουλειά. Κερδίζεις πολλά τουρνουά, παίζεις σε πολλούς τελικούς, κερδίζεις αγώνες. Πιθανότατα δεν θα είναι το τελευταίο Grand Slam που κερδίζεις. Ελπίζω να μπορέσω να κερδίσω τον επόμενο τελικό που θα παίξουμε μαζί. Πολλά συγχαρητήρια, το άξιζες», είπε ο Μεντβέντεφ προς τον αντίπαλό του.

Ο Ρώσος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του. «Δεν ξέρω αν έχετε ακόμα ανοιχτή την τηλεόραση, αλλά Ντάσα, Αλίσα, αν με βλέπετε, θα ήθελα να ξέρετε πως αισθανόμουν ότι σας είχα εδώ μαζί μου. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα σήμερα. Αλλά θα προσπαθήσω να τα καταφέρω την επόμενη φορά για εσάς», σημείωσε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.