Συγκινητικός Σίνερ: «Ευχαριστώ τους γονείς μου - Ποτέ δεν με πίεσαν, μου έδωσαν την ελευθερία να επιλέξω τι θα κάνω»

Συγκινητικός Σίνερ: «Ευχαριστώ τους γονείς μου - Ποτέ δεν με πίεσαν, μου έδωσαν την ελευθερία να επιλέξω τι θα κάνω»

Sportal newsroom 15:45 - 28.01.2024

Ο Γιάνικ Σίνερ στον λόγο που εκφώνησε μετά την κατάκτηση του Australian Open ευχαρίστησε τους γονείς του.

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα έστειλε ο Γιάνικ Σίνερ μετά την κατάκτηση του Australian Open. Ο Ιταλός τενίστας νίκησε στα πέντε σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό και έφτασε στο πρώτο major της καριέρας του.

Κατά τη διάρκεια του λόγου που εκφώνησε ο νικητής του πρώτου Grand Slam της σεζόν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς του. Ο Σίνερ σημείωσε ότι είχε πλήρη ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του.

«Ντανίλ, θέλω να σε συγχαρώ, εσένα και την ομάδα σου, για ένα ακόμα εκπληκτικό τουρνουά. Έχουμε παίξει πολλούς τελικούς μαζί, κάθε φορά βρίσκω κάτι στο οποίο μπορώ να βελτιωθώ, με κάνεις καλύτερο παίκτη. Η προσπάθειά σου ήταν απίστευτη σε όλο το τουρνουά. Οι ώρες στο court και πάλι σήμερα έτρεχες σε κάθε μπάλα. Είναι εντυπωσιακό. Ελπίζω να κερδίσεις αυτό το τρόπαιο μια μέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις», είπε ο Σίνερ απευθυνόμενος στον αντίπαλό του.

O Σίνερ μίλησε μέσα από την καρδιά του και ευχαρίστησε τους γονείς του για όλα όσα του προσέφεραν: «Όλοι όσοι βλέπουν από τα σπίτια τους, ειδικά η οικογένειά μου. Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ οι γονείς μου. Πάντα με άφηναν να επιλέξω αυτό που ήθελα να κάνω. Ακόμα και όταν ήμουν μικρός και δοκίμασα κι άλλα αθλήματα, ποτέ δεν μου άσκησαν πίεση. Μακάρι όσο περισσότερα παιδιά γίνεται να μπορούσαν να είχαν αυτή την ελευθερία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου»