Η απίστευτη σύγκριση που έκανε ο Αλέγκρι μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους με Τζόκοβιτς και Σίνερ

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι & Νόβακ Τζόκοβιτς

Η απίστευτη σύγκριση που έκανε ο Αλέγκρι μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους με Τζόκοβιτς και Σίνερ

Κώστας Τόπας 08:32 - 27.01.2024

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, χρησιμοποίησε την πρόσφατη μονομαχία μεταξύ των τενιστών στο Australian Open για να σχεδιάσει τη μάχη για τον τίτλο.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνέκρινε τη μάχη της ομάδας του με την Ίντερ για τον τίτλο της Serie A με αυτόν που κέρδισε ο συμπατριώτης του Γιάννικ Σίνερ εναντίον του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open.

«Θέλω να συγχαρώ τον Γιάννικ, έχει ένα μεγάλο μέλλον μπροστά του. Από την ηλικία μπορώ να πω ότι είμαστε νεότεροι, όπως ο Σίνερ, και αυτοί (Ιντερ) είναι σαν τον Τζόκοβιτς», δήλωσε ο προπονητής σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν ήξερα αν να το πω σε περίπτωση που το πήραν με λάθος τρόπο...» αστειεύτηκε μετά τη διαμάχη που προκάλεσαν οι δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα στις οποίες έκανε άλλη μια σύγκριση μεταξύ ομάδων, αυτή τη φορά ως « αστυνομικοί (Γιουβέντους) και «κλέφτες» (Ίντερ). Ο Αλέγκρι, ωστόσο, επεσήμανε ότι αν και είναι πρώτος στον πίνακα (η Ίντερ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) η μάχη για τον τίτλο δεν γίνεται μόνο μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους, αφού η Μίλαν θα φτάσει με πιθανότητες στο τέλος της σεζόν. «Η Μίλαν είναι στη τρίτη θέση, έχει ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψει στον αγώνα για τον τίτλο», είπε.

«Δεν μπορούσα να σας πω τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε το "Scudetto", είναι δύσκολο να το πω τώρα. Και έχουμε το φαβορί μπροστά μας: Την Ίντερ. Για εμάς είναι υπερηφάνεια να είμαστε εκεί, αν και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

Η αποκαλυπτική απάντηση της Λεβερκούζεν για τον Τσάμπι Αλόνσο και την «μυστική ρήτρα» για τη Λίβερπουλ
BUNDESLIGA

08:15 - 27.01.2024

Η αποκαλυπτική απάντηση της Λεβερκούζεν για τον Τσάμπι Αλόνσο και την «μυστική ρήτρα» για τη Λίβερπουλ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λεβερκούζεν αποκάλυψε το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη μυστική «ρήτρα Λίβερπουλ» στο συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού.

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, η Ίντερ και η Γιουβέντους θα αναμετρηθούν στο «Μεάτσα» για την 23η αγωνιστική της Serie A.