Η Γιουβέντους κινείται για τον Κόπμεϊνερς

Κοντά στον Κόπμεϊνερς η Γιουβέντους

i

© PrtScr

Η Γιουβέντους κινείται για τον Κόπμεϊνερς

Πάνος Κορομηλάς 16:20 - 24.01.2024

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αταλάντα για την απόκτηση του Τέιν Κόπμεϊνερς βρίσκεται η Γιουβέντους.

Ο Τέιν Κόπμεϊνερς κάνει μια γεμάτη σεζόν ως τώρα στα γήπεδα της Ιταλίας, μετρώντας 26 συμμετοχές με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ. Είναι βασικό μέλος της Αταλάντα και με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. 

Λίβερπουλ, Νιουκάστλ και Νάπολι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με την Γιουβέντους όμως να εμφανίζεται ως φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Μπέργκαμο ώστε να «κλείσει» η συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η πρόταση ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα bonus και μοιάζει αρκετά πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στους δύο συλλόγους. 

Ο Ολλανδός χαφ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μαξ Αλέγκρι για την ενίσχυση του άξονα και στόχος είναι να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής μέσα στον Ιανουάριο. 

Υπενθυμίζεται πως ο Κόπμεϊνερς εντάχθηκε στην Αταλάντα το καλοκαίρι του 2021, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Eredivisie για λογαριασμό της Άλκμααρ. Προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, μέτρησε 154 εμφανίσεις με 43 γκολ και 17 ασίστ. 

Ο Ιταλικός σύλλογος των απέκτησε έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ ύστερα από εισήγηση του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος τον καθιέρωσε άμεσα στη βασική ενδεκάδα. Λίγους μήνες μετά την ένταξη του στην ομάδα, ο Ιταλός προπονητής είχε μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για αυτόν:

«Είναι νέος παίκτης, αλλά έχει εξαιρετική προσωπικότητα. Θα γίνει ο μελλοντικός ηγέτης της Αταλάντα και από τώρα δείχνει πως είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Χειρουργείο για Μαρσιάλ και επάνοδος τον Απρίλη
PREMIER LEAGUE

16:16 - 24.01.2024

Χειρουργείο για Μαρσιάλ και επάνοδος τον Απρίλη

Την πόρτα του χειρουργείου αναγκάστηκε να περάσει ο Άντονι Μαρσιάλ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη βουβωνική χώρα και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση από τον Απρίλη. Κάπως έτσι ο Γάλλος παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι νεωτέρας.

 Πλέον μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, με την Γιουβέντους να έχει ισχυρό πλεονέκτημα στη διεκδίκηση του.