«Σειρήνες» από Premier League για Ντε Λιχτ και Κίμιχ
i

© PrtScr

«Σειρήνες» από Premier League για Ντε Λιχτ και Κίμιχ

Γιάννης Λιβανός • 12:21 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 19.01.2024

Ο Τόμας Τούχελ έχει πάψει να εμπιστεύεται τον Ματάις Ντε Λιχτ, που σύμφωνα με την «Bild» βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του καλοκαιριού, ενώ οι Βαυαροί ίσως «χάσουν» και τον Κίμιχ αφού αυτός εξετάζεται ενδελεχώς από τη Νιουκάστλ.

Για το «Νησί» φαίνεται πως ετοιμάζουν βαλίτσες Ντε Λιχτ και Κίμιχ, αφού αμφότεροι απασχολούν ομάδες της Premier League, με τους Βαυαρούς να πιθανολογείται να δελεαστούν ειδικά αν φτάσει πρόταση για τον Ολλανδό, του οποίου η θέση είναι εξαιρετικά επισφαλής.

Πώς έχουν τα πράγματα για Ντε Λιχτ και Κίμιχ

Ο Ντε Λιχτ «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στον Άγιαξ, με τις εμφανίσεις του τη σεζόν 2018-2019, όταν και έφτασε στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Τότεναμ, να οδηγούν στη μεταγραφή του στη Γουβέντους το καλοκαίρι του 2019.

Στη «γηραιά κυρία» ωστόσο ο Ντε Λιχτ έχοντας να συναγωνιστεί με Μπονούτσι και Κιελίνι δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί, βλέποντας κατά συνέπεια την Μπάγερν Μονάχου ως ευκαιρία να εδραιωθεί στην εντεκάδα και να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό.

Στους Βαυαρούς ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός βρήκε τους Κιμ και Ουπαμεκανό, «πέφτοντας» έτσι τρίτος στην ιεραρχία. Με τον ερχομό βέβαια του Ντάιερ στην Μπάγερν πριν λίγες μέρες ο Ντε Λιχτ «βλέπει» τη θέση του στην ομάδα πιο επισφαλή από ποτέ. Να προστεθεί δε, πως και ο Τόμας Τούχελ δεν δείχνει να πιστεύει ιδιαίτερα τον 25χρονο στόπερ.

Κάπως έτσι δημοσίευμα της «Bild» αναφέρει πως ο Ντε Λιχτ βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του καλοκαιριού.

Γιόσουα Κίμιχ: Πρόταση 40 εκατ. ευρώ από τη Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ ψάχνει διακαώς τον αντικαταστάτη του Σάντρο Τονάλι, αφού αυτός τιμωρήθηκε με δεκάμηνο αποκλεισμό για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Ο προπoνητής «στις καρακάξες» Έντι Χάου αρχικά είχε εισηγηθεί τη λύση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ που της έγινε.

Κάπως έτσι η Νιουκάστλ φέρεται να εξετάζει τον Κίμιχ, έναν παίκτη άρρηκτα συνδεδεμένο με την Μπάγερν Μονάχου (368 συμμετοχές με τους Βαυαρούς από το 2015). Ο 28χρονος Γερμανός διεθνής μέσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και η αγγλική ομάδα προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στους περσινούς πρωταθλητές Γερμανίας για να πάρει τα δικαιώματα του.

Λεάο ή Βινίσους Τζούνιορ ονειρεύεται ο νέος μέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

16:15 - 17.01.2024

Λεάο ή Βινίσους Τζούνιορ ονειρεύεται ο νέος μέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού η οικογένεια Γκλέιζερ που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, έδωσε οριστικά τα χέρια με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, για την αγορά της μειοψηφίας της ιδιοκτησίας των «κόκκινων διαβόλων», κάτι που αναμένεται να φέρει αλλαγές στον σύλλογο αλλά και μεταγραφές.

Μένει να φανεί αν ο Γιοσούα Κίμιχ  είναι «ανοιχτός» σε νέες προκλήσεις, με τον ίδιο βέβαια να προτιμά αυτό να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι στα μισά της σεζόν. Η Μπάγερν προς το παρόν δεν έχει προσεγγίσει τον παίκτη προκειμένου να συζητήσει μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους, επομένως η προοπτική πώλησής του το ερχόμενο καλοκαίρι είναι καλοδεχούμενη, εφόσον ο γερμανικός σύλλογος ικανοποιηθεί οικονομικά.