Φήμες για «κανονιά» της Άρσεναλ με Μπενζεμά

Καρίμ Μπενζεμά

i

© Printscreen

Φήμες για «κανονιά» της Άρσεναλ με Μπενζεμά

Γιάννης Λιβανός • 12:43 - 18.01.2024

Η Άρσεναλ «καλοβλέπει» τον Καρίμ Μπενζεμά που όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ, θέλοντας μάλιστα να τον κάνει δικό της με εξάμηνο δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι.

Αν και μέχρι πρόσφατα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιαζόταν ως ενδιαφερόμενη για τον Καρίμ Μπενζεμά, εντούτοις οι «κόκκινοι διάβολοι» είπαν «όχι» στο να προχωρήσει η περίπτωση του Γάλλου φορ. Παρολ΄ αυτά οι φήμες που θέλουν τον άλλοτε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να φτιάχνει βαλίτσες για το «Νησί» καλά κρατούν.

Βέβαια αυτή τη φορά οι φήμες έρχονται από το Βόρειο Λονδίνο. Ο λόγος για την Άρσεναλ, η οποία χρειάζεται δεδομένα έναν σέντερ φορ που θα «τονώσει» την επιθετική της γραμμή, βάζοντας γκολ και ο Μπενζεμά παρά τα... χρονάκια του είναι ακόμη ικανός να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

Ο Μίκελ Αρτέτα λοιπόν παρουσιάζεται σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα να έχει προκρίνει τη λύση του Καρίμ Μπενζεμά. που θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία, στοχεύοντας να ενισχύσει τους «κανονιέρηδες» στην προσπάθεια τους να μπουν «δυνατά» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2022, Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται έτοιμος για νέες προκλησεις στην καριέρα του, ενώ η ποιότητα αλλά και η δεινότητα του να σκοράρει είναι εγνωσμένης αξίας. Στο τελευταίο μάλιστα δείχνει να ποντάρει και η Άρσεναλ, η οποία σύμφωνα με το «TeamTalk» έχει κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή για τον Γάλλο φορ.

Μένει να φανεί αν τα εν λόγω δημοσιεύματα λάβουν «σαρκα και οστά», αν δηλαδή όντως η Άρσεναλ κινηθεί για τον απόκτηση του παίκτη. Υπενθυμίζεται ότι και ο Μπενζεμά επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ευρώπη.