Αλαλούμ με τον αποκλεισμό του Μπενζεμά: Ο Γάλλος επιθετικός υποστηρίζει ότι έχει «κολλήσει» στον Μαυρίκιο λόγω ενός κυκλώνα

Καρίμ Μπενζεμά

i

© PrtScr

Αλαλούμ με τον αποκλεισμό του Μπενζεμά: Ο Γάλλος επιθετικός υποστηρίζει ότι έχει «κολλήσει» στον Μαυρίκιο λόγω ενός κυκλώνα

Κώστας Τόπας 11:24 - 14.01.2024

Ο λόγος που ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στις τελευταίες προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την προετοιμασία της ομάδας, φαίνεται πως είναι επειδή ο Γάλλος αστέρας είναι «παγιδευμένος» στα νησιά του Μαυρίκιου εξαιτίας ενός κυκλώνα.

Η ισπανική εφημερίδα Marca επικοινώνησε με το περιβάλλον του Καρίμ Μπενζεμά για να καταλάβει τους λόγους της απουσίας του από την προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ. Σύμφωνα με το περιβάλλον του λοιπόν, ο Γάλλος αστέρα αυτή τη στιγμή είναι «κολλημένος» στον Μαυρίκιο, όπου υπάρχουν φόβοι για το πέρασμα του κυκλώνα Μπελάλ, που πρόκειται να χτυπήσει τη Ρεϋνιόν αυτή την Κυριακή. Επομένως, ο Μπενζεμά δεν θα μπορούσε να πάρει μια πτήση για να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μπενζεμά, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, έπρεπε να παραστεί την Παρασκευή (12/01) στο προπονητικό της ομάδας του, αλλά δεν έκανε. Έτσι, ο Αργεντινός Μαρσέλο Γκαλάρντο, προπονητής της Αλ Ιτιχάντ, αποφάσισε να μην κάνει διακρίσεις μαζί του και δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την προετοιμασία.

Προβλήματα για τον Μπενζεμά στην Σαουδική Αραβία: Κόπηκε από την προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ
REST OF THE WORLD

09:10 - 14.01.2024

Προβλήματα για τον Μπενζεμά στην Σαουδική Αραβία: Κόπηκε από την προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ, μιας και ήδη έχει απουσιάσει από τρεις προπονήσεις και τα σενάρια περί αποχώρησης του από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ολοένα και φουντώνουν.

Στην Σαουδική Αραβία, πηγές αναφέρουν ότι ο Γάλλος έχασε ήδη τρεις προπονήσεις πριν από το τέλος της χρονιάς στη Τζέντα, πριν γίνουν οι επίσημες διακοπές για τους παίκτες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πέντε μήνες μετά την άφιξή του, ο Μπενζεμά δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που προκάλεσε η υπογραφή του στους οπαδούς της Σαουδικής Αραβίας και έντονη κριτική προέκυψε μετά τον αγώνα του Κριστιάνο εναντίον της Αλ Νασρ εντός έδρας στις 26 Δεκεμβρίου.