Χειρουργείο για Μαρσιάλ και επάνοδος τον Απρίλη

Ο Άντονι Μαρσιάλ

Χειρουργείο για Μαρσιάλ και επάνοδος τον Απρίλη

Γιάννης Λιβανός • 16:16 - 24.01.2024

Την πόρτα του χειρουργείου αναγκάστηκε να περάσει ο Άντονι Μαρσιάλ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη βουβωνική χώρα και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση από τον Απρίλη. Κάπως έτσι ο Γάλλος παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι νεωτέρας.

Την πόρτα της εξόδου από τη Γιουνάιτεντ θα έπαιρνε ο Άντονι Μαρσιάλ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, όμως με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την επέμβαση ο Γάλλος παραμένει στους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι νεωτέρας.

Ο Μαρσιάλ αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 εβδομάδες και η επιστροφή του στην δράση υπολογίζεται γύρω στον Απρίλιο

Ο Γάλλος επιθετικός μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2025. Κάπως έτσι το καλοκαίρι ο Μαρσιάλ αναμένεται να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας και έναν ενδιάμεσο δανεισμό στη Σεβίλλη το 2022.

Ο Μαρσιάλ φέτος έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στην Premier League, ο Έρικ Τεν Χαχ δεν δείχνει να τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα, με συνέπεια το όνομα του παίκτη να αργοσβήνει στην μνήμη των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων».