Η Γιουνάιτεντ πληρώνει 23 εκατ. ευρώ για να ξεφορτωθεί τον Κασεμίρο

Κασεμίρο

i

©printscreen/youtube/man united

Η Γιουνάιτεντ πληρώνει 23 εκατ. ευρώ για να ξεφορτωθεί τον Κασεμίρο

Γιάννης Λιβανός • 10:23 - 22.01.2024

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να απαλλαγεί από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό προκειμένου να μειώσει το μισθολογικό της κόστος. Κάπως έτσι η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη για τον Κασεμίρο.

Η κατάσταση του Κασεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συνεχίσει να επιδεινώνεται τους επόμενους μήνες. Σε μια σεζόν που σημαδεύτηκε από τραυματισμούς, ο Βραζιλιάνος έχει κάνει μόνο 12 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να φτάσει ούτε τα 1.000 λεπτά συμμετοχής. Ο σύλλογος εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να τον αφήσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, βάζοντας βέβαια βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με την Daily Star, αντί να προσπαθήσει να τον πουλήσει για να βγάλει χρήματα και να αναλάβει μέρος των μισθών του, η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία αποζημίωσης με τον Κασεμίρο για να τον πείσει να φύγει από τον σύλλογο και να μειώσει τις απώλειες της. Το βρετανικό μέσο αναφέρει ότι αυτό θα μπορούσε να κοστίσει στους «κόκκινους διαβόλους» πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ. 

Την περασμένη σεζόν, ο Κασεμίρο πραγματοποίησε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας επτά γκολ και δίνοντας έξι ασίστ, ενώ έπαιξε βασικό ρόλο σε πολλές φάσεις της σεζόν. Η φετινή σεζόν, ωστόσο, ήταν μια δοκιμασία για τον μέσο. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, μοιάζει δύσκολο για εκείνον να έχει συνέχεια σε μια ομάδα που απ΄ ότι φαίνεται, σχεδιάζει το μέλλον της χωρίς εκείνον.