Πρώην άσος της Premier League και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βαρέθηκε «τα λεφτά και τα μοντέλα» κι έγινε παπάς!

Πρώην άσος της Premier League και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βαρέθηκε «τα λεφτά και τα μοντέλα» κι έγινε παπάς!

Sportal newsroom 14:15 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 20.01.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, Φίλιπ Μουλρίν, μίλησε για την απόφασή του να αφήσει το ποδόσφαιρο και να γίνει ιερέας.

Ο Φίλιπ Μουλρίν αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια τριετία από το 1996-1999, ξεκινώντας μάλιστα από τις ακαδημίες της. Παράλληλα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Νόριτς στην άνοδό της στη Πρέμιερ Λιγκ το 2003.

Ο Βορειοϊρλανδός είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει 600.000 λίρες το χρόνο, όπως είπε όμως στη Sun, τα χρήματα, τα αυτοκίνητα, οι γυναίκες και το ενδιαφέρον του κόσμου άρχισαν να μην του κάνουν εντύπωση πλέον. 

Μάλιστα έβαλε στην ίδια πρόταση την αγάπη των οπαδών για τις ομάδες τους με τη θρησκεία: «Ακόμη και η λέξη θρησκεία προέρχεται από το λατινικό Religare – δεσμεύω, επανασυνδέω τον εαυτό σου. Αυτό κάνουμε όταν ασκούμε τη θρησκεία μας προς τον Θεό. Δεσμευόμαστε με τον Θεό και Αυτός με εμάς. Κατά μία έννοια, οι άνθρωποι ενώνονται σε ένα συγκεκριμένο κλαμπ και ως οπαδοί, οπότε είναι μια μορφή λατρείας κατά κάποιο τρόπο», ήταν τα λόγια του. 

Ο 45χρονος έχει φορέσει επίσης και τη φανέλα της Κάρντιφ, της Λέιτον Όριεντ και της Κινγκς Λιν. Όπως φαίνεται όμως, τον κέρδισαν τα ράσα.