O Κασεμίρο «τρελάθηκε» στην ανατροπή της Γιουνάιτεντ! (vid)
i

Κασεμίρο / © Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images/Ideal Images

O Κασεμίρο «τρελάθηκε» στην ανατροπή της Γιουνάιτεντ! (vid)

Sportal newsroom 09:00 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 15.01.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Κασεμίρο στο δεύτερο γκολ να ορμά στην εξέδρα και να αγκαλιάζει τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-1. Το σκορ το άνοιξε ο Τζακ Γκρίλις για τους «πολίτες» στο 60' με κεφαλιά, αλλά η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δεν είχε πει τη τελευταία της κουβέντα.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά (78' - 82') οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την ολική ανατροπή, αρχικά με τον Μπρούνο Φερνάντες και μετά με τον Μάρκους Ράσφορντ, να σκοράρουν τα γκολ της ομάδας τους.

Στο δεύτερο γκολ λοιπόν ο μέσος της Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο, δεν αντέδρασε και πολύ ψύχραιμα. Ο Βραζιλιάνος αφού πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του, μετά έφυγε προς την εξέδρα και αγκάλιασε τρεις... τυχερούς οπαδούς, δείχνοντας με αυτό το τρόπο πόσο πολύ ήθελε αυτή τη νίκη. 

Δεν ήταν λίγοι όσοι υποστήριζαν πως ο Κασεμίρο άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης για ένα απλά καλύτερο συμβόλαιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μοιάζει να έχει πολύ υψηλό κίνητρο και φιλοδοξίες στο χορτάρι με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».