Ο Αντρέ Όρτα, που έφερε ο Ολυμπιακός, έχει τατουάζ με τη μορφή του Ναδάλ στο πόδι του

Ο Αντρέ Όρτα, που έφερε ο Ολυμπιακός, έχει τατουάζ με τη μορφή του Ναδάλ στο πόδι του

Δημήτρης Χούπης 19:56 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 19.01.2024

Μεγάλος θαυμαστής του τένις και συγκεκριμένα του Ράφα Ναδάλ είναι ο Αντρέ Όρτα, που έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Μεγάλη αδυναμία στον Ράφα Ναδάλ έχει ο Αντρέ Όρτα, που έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος μέσος, που αγωνιζόταν για πέντε σεζόν στην Μπράγκα, θαυμάσει τον Ισπανό τενίστα στον υπέρτατο βαθμό.

Είναι, μάλιστα, τέτοια η λατρεία που έχει ο Όρτα για τον Ναδάλ που έχει «χτυπήσει» τατουάζ με τη μορφή του Ισπανού τενίστα στο πόδι του. Ο Πορτογάλος μέσος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανεβάζει αρκετές αναρτήσεις με τον Ναδάλ, τον οποίο χαρακτηρίζει «GOAT», καλύτερο όλων των εποχών.

Ο Όρτα είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά στον Ναδάλ και να του δείξει το τατουάζ του όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της Μαγιόρκα, τόπο καταγωγής του Ναδάλ. «Είσαι τρελός», είπε ο Ναδάλ στον Όρτα σύμφωνα με τον Πορτογάλο μέσο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει για την αγάπη που έχει στο τένις και τον Ναδάλ. «Έμεινα άφωνος. Τον κοίταξα, ήρθε να με χαιρετήσει και νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που έμεινα άφωνος. Του έδειξα το τατουάζ και απλά μου είπε ‘μα είσαι τρελός;’. Ήταν και το τεχνικό τιμ. Έτυχε πολύ καλής υποδοχής από όλους. Μετά ήρθε η φάση της φωτογραφίας, μιλήσαμε λίγο, επίσης περισσότερο για ποδόσφαιρο, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρονάλντο, Μουρίνιο. 

Αντρέ Όρτα: «Ο Καρβαλιάλ είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό, έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:36 - 19.01.2024

Αντρέ Όρτα: «Ο Καρβαλιάλ είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό, έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αντρέ Όρτα, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Νομίζω ότι θυμάμαι κάθε στιγμή που είχα εκείνο το πρωί. Μου έλεγε συνέχεια «είσαι τρελός». Ίσως είμαι λίγο, αλλά ήταν ο τρόπος που βρήκα για να απαθανατίσω τη φιγούρα που είναι αυτό που μου αντιπροσωπεύει. Νομίζω ότι το να κάνεις τατουάζ στο πρόσωπο κάποιου είναι υπέροχο! Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα περισσότερο από αυτό», εξομολογήθηκε ο Όρτα για την πρώτη του συνάντηση με τον Ναδάλ.