Αντρέ Όρτα: «Ο Καρβαλιάλ είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό, έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Αντρέ Όρτα

i

©intime

Αντρέ Όρτα: «Ο Καρβαλιάλ είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό, έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Δημήτρης Χούπης 19:36 - 19.01.2024

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αντρέ Όρτα, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αντρέ Όρτα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ένας από τους λόγους που ήρθε στην ελληνική ομάδα είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος είπε πως γνωρίζει αρκετούς παίκτες της ομάδας, όπως ο Κώστας Φορτούνης, ενώ τόνισε πως ήρθε στον Ολυμπιακό για να τον βοηθήσει και δουλέψει σκληρά. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. 

Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά».