Καλύτερα ο Ναβάρο, αλλά…

Ναβάρο

i

©Intime

Καλύτερα ο Ναβάρο, αλλά…

Διονύσης Βερβελές 13:58 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 19.01.2024

Τα νεότερα για τον Ισπανό και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με προβλήματα τραυματισμού…

Όπως είχαμε μεταφέρει και χθες, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός φορ, ένιωσε βαρύ το πόδι του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και από πολλούς μεταφέρθηκε πως έχει θλάση και πως θα λείψει μάλιστα για αρκετό διάστημα. Κάτι τέτοιο πάντως, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό, αλλά δίνεται και μια άλλη διάσταση. Διαψεύδεται ότι έχει θλάση, αλλά όπως σημειώσαμε ότι έχει ένα σφίξιμο από κούραση και ότι δεν υφίσταται μυϊκός τραυματισμός. Κάτι που θα ήταν το χειρότερο σενάριο στην παρούσα φάση. Είναι ωστόσο πιθανό, αν δεν υπάρξει βελτίωση τις επόμενες ώρες, ο Ναβάρο να μην προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Από τον Ολυμπιακό, διέψευδαν ότι έχει θλάση ο Μπιανκόν. Ο Γάλλος θυμίζουμε, έφυγε κουτσαίνοντας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή, ζητήματα τραυματισμού στην ομάδα αντιμετωπίζουν ο Πορόζο (έχει ελαφριά θλάση), ο Ρίτσαρντς που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και όπως έχουμε αναφέρει ο Ελ Αραμπί. Ο Πορόζο άλλωστε, περισσότερο τυπικά ήταν στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό το λόγο μπήκε ως αλλαγή ο Ιμπόρα και όχι ο στόπερ από το Εκουαδόρ. Ο Ρίτσαρντς την… πάτησε στο ματς της Λεωφόρου όπου πήρε περισσότερο χρόνο, αλλά και αυτός πάει καλύτερα και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες. Αναμονή υπάρχει και για τον Ελ Αραμπί άλλωστε, που θυμίζουμε πως στα λίγα λεπτά που έδωσε στην Καισαριανή, ήταν και αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης, της μοναδικής μέσα στο 2024 για τους Πειραιώτες.