Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Ολυμπιακό

Πονάει ο Ναβάρο, ενοχλήσεις ο Μπιανκόν και ο Καρβαλιάλ «πονοκεφαλιάζει».

Δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός που καλείται να αντιμετωπίσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος προπονητής, όπως φαίνεται κι ενόψει του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα. Εκτός πλάνων θα είναι δεδομένα ο Μπιανκόν που πήρε το… ζόρι με δύο συνεχόμενα ματς και μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει μυϊκές ενοχλήσεις και μένει να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό θα είναι το ζήτημά του.

Έτσι είναι, όμως με παίκτες που λείπουν για αρκετό καιρό, γι’ αυτό άλλωστε το λόγο κι εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Ρίτσαρντς. Έπαιξε στη Λεωφόρο για αρκετή ώρα, πόνεσε, τον… περιμένει ο Καρβαλιάλ για να δει αν και πότε θα τον υπολογίζει.

Το πιο δύσκολο, όμως, έρχεται από την πλευρά του Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων. Πονούσε, αντικαταστάθηκε και είδε και αυτός τη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς να μπορεί να εκτελέσει (είχε σκοράρει με την Κηφισιά από αυτό το σημείο, στο μοναδικό του τέρμα ως τώρα με την ερυθρόλευκη φανέλα).

Ο Ναβάρο θα υποβαλλόταν σε εξετάσεις, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς του. Πονάει πάντως και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Με τα πρώτα δεδομένα, μια αρχική εκτίμηση. Το θέμα είναι αν θα χάσει μόνο το ματς με τον Άρη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μπει σε… μπελάδες για τη θέση του σέντερ φορ η ομάδα.

Ο Ελ Αραμπί είναι εκτός και θέλει ακόμη κάποιες ημέρες για να επιστρέψει. Ο Ελ Κααμπί είναι στο Κόπα Άφρικα και μένει μόνο ο Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος φορ άλλωστε, φαίνεται να είναι στον… αέρα, καθώς οι Σέρβοι εκτιμούν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν. Δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε πάντως ο Ολυμπιακός να αποκτήσει παίκτη που θα μπορεί να παίξει και επιθετικός.