Γιατί ο Αλεξανδρόπουλος έγινε Νο1 θέμα για τους φίλους του Ολυμπιακού, παρά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© PrtScr

Γιατί ο Αλεξανδρόπουλος έγινε Νο1 θέμα για τους φίλους του Ολυμπιακού, παρά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:19 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 18.01.2024

Το «ντοπάρισμα» του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο ντέρμπι «αιωνίων» και η αποθέωση των φίλων του Ολυμπιακού.

Σε ένα ματς-θρίλερ που τα είχε σχεδόν όλα, ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε πιο εύστοχος και στο τέλος χαμογέλασε!

Μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς της Λεωφόρου (1-1) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Στα 120 λεπτά, κανένας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κι έτσι οι «αιώνιοι» αντίπαλοι έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Εκεί, το «τριφύλλι» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιούρι Λοντίγκιν πανηγύρισε μία πολύ σημαντική πρόκριση, ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας.

Ένα από τα ξεχωριστά highlights της αναμέτρησης, ήταν δίχως αμφιβολία ένα πλάνο της Cosmote TV με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, το οποίο έγινε viral και στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος των Πειραιωτών πήρε την πρωτοβουλία να «ντοπάρει» τους συμπαίκτες του στο ημίχρονο της παράτασης, σε ένα καθοριστικό σημείο που η κούραση κυριαρχούσε.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και στο παρακάτω βίντεο, ο 22χρονος έζησε με έντονο πάθος τη στιγμή, θέλοντας έτσι να μεταφέρει την πίστη του για τη νίκη σε ολόκληρο το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Με αυτήν την ενέργεια, ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο και σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του twitter, κυρίως φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον αποθέωσαν.

Ο ίδιος έβγαλε τα συναισθήματα που θέλουν οι φίλοι της ομάδας να βγάζει κάθε παίκτης που φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. 

«Ο Αλεξανδρόπουλος δεν πουλάει κανένα οπαδιλίκι. Εμψυχώνει τους συμπαίχτες του πριν τα πέναλτι. Ούτε το γκολ απέναντι στην πρώην του ομάδα πανηγύρισε, κι ας ήταν ντέρμπι, ούτε έχει κάνει προκλητικές δηλώσεις. Λογικό να τον μισείτε, αλλά οπαδιλίκι δεν πουλάει».

«Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ! Θέλουμε κ ψυχή πέραν όλων των υπολοίπων!»

Από την άλλη, υπήρχαν και φίλοι του Παναθηναϊκού που θέλησαν να κάνουν το δικό τους σχόλιο για το πάθος του Αλεξανδρόπουλου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αλεξανδρόπουλος είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Δεν αλλάζει. Σέβεται το σήμα και δεν πανηγυρίζει απέναντι μας στο γκολ του. Επαγγελματίας είναι και θα κοιτάξει το πορτοφόλι του τώρα. Μη μπερδεύετε καταστάσεις. Καλή συνέχεια στον άνθρωπο».

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής κεντρικός μέσος αποτέλεσε προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και συνολικά με την «πράσινη» φανέλα κατέγραψε 77 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ. 

Μάλιστα, στο πρώτο ματς της σειράς ανάμεσα στις δύο ομάδες την περασμένη εβδομάδα, ο ίδιος άνοιξε το σκορ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό και δεν πανηγύρισε, σεβόμενος το παρελθόν του.