Ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
i

©Photo by Pedro Loureiro/Eurasia Sport Images/Getty Images

Ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:37 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 18.01.2024

Ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Αλ Μουσράτι, καθώς δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Λίβυος μέσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί από την Μπράγκα.

Ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «A Bola» ο Λίβυος μέσος φαίνεται πως θα παραμείνει στην πορτογαλική ομάδα και έτσι οι Πειραιώτες κοιτάνε πλέον άλλες λύσεις με μια από αυτές να είναι του Αντρέ Όρτα. 

Επίσης το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως ο Αλ Μουσράτι δεν θα αποχωρήσει παρά τις έντονες πιέσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ αναφέρει πως η αιτία που δεν αγωνίζεται τόσο καιρό είναι οι τραυματισμοί του. 

Θυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης (18/1) υπήρξε δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record» που ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στο δανεισμό του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ στη Ρίο Άβε (2019-20) και την επόμενη χρονιά ήταν μαζί στην Μπράγκα, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα ο αμυντικός μέσος από τη Λιβύη. 

Ο Αλ Μουσράτι έχει 17 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μία ασίστ τη φετινή περίοδο και στα επτά χρόνια παρουσίας του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα μετρά 112 συμμετοχές, 10 γκολ και 8 ασίστ (προηγήθηκαν η Γκιμαράες και η Ρίο Άβε). Με την φανέλα της Μπράγκα έχει συνολικά 148 αγώνες, 15 τέρματα και οκτώ ασίστ.