Ολυμπιακός: Αναζητείται η ψυχολογία για τη συνέχεια

Ολυμπιακός: Αναζητείται η ψυχολογία για τη συνέχεια

Διονύσης Βερβελές 14:40 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 19.01.2024

Στο… μηδέν οι «ερυθρόλευκοι» και το ματς με τον Άρη «καίει».

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό δεν είναι και τόσο απλά έτσι όπως έχει κυλήσει μέχρι τώρα η αγωνιστική περίοδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν εκτός από το Κύπελλο, ενώ βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος και το χειρότερο απ’ όλα είναι πως δεν έχουν παρουσιάσει κάποια αγωνιστική βελτίωση, έτσι ώστε να περιμένει κάτι και ο κόσμος ενόψει της συνέχειας και να ελπίζει σε κάτι καλό.

Όπως και να έχει, η σεζόν δεν τελείωσε με τον αποκλεισμό του Κυπέλλου στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό. Η χρονιά συνεχίζεται και αυτό που έχουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να βρουν την ψυχολογία για τα ματς που έρχονται. Διότι ακολουθεί και ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, εκτός έδρας. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει καλή ψυχολογία από την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και έχει συνεχόμενα καλά ματς και θετικά αποτελέσματα.

Δεν είναι καλό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά γενικότερα. Υπάρχει απογοήτευση για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, αφού υπήρχαν άλλες προσδοκίες. Ιδιαίτερα μετά από τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που ήρθες αυτός, η ψυχολογία δεν υπάρχει ενόψει ενός δύσκολου ματς όπως αυτού στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Καμία όρεξη.

Για να καταλάβει κανείς πως είναι η ψυχολογία αυτήν τη στιγμή στην ομάδα, ήταν χαρακτηριστικό το γεγονός πως μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό στ’ αποδυτήρια δεν ακούστηκε λέξη. Άλλες φορές σε αρνητικά αποτελέσματα υπήρχε ο προπονητής ή κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που έβγαινε μπροστά και μιλούσε ενόψει της συνέχειας.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως δε συνέβη κάτι τέτοιο και αυτό δείχνει την κατάσταση που επικρατεί. Όπως και να έχει όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί, προκειμένου να παρουσιαστεί όπως πρέπει την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης».