Στην Ελλάδα Όρτα και Τσικίνιο για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό
i

©intime

Στην Ελλάδα Όρτα και Τσικίνιο για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 18:08 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 19.01.2024

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο έφτασαν στην Ελλάδα για να υπογράψουν στους «ερυθρόλευκους».

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο έφτασαν στην Ελλάδα για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στους «ερυθρόλευκους». 

Ο Τσικίνιο εδώ και λίγες ημέρες έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ το ποσό που θα λάβει η Μπενφίκα από τη μεταγραφή είναι λίγο κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Παρόλο που στην αρχή ο πορτογαλικός σύλλογος ήθελε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει από τώρα τον 28χρονο να έρθει στην ελληνική ομάδα. 

Ο Πορτογάλος μέσος είναι παίκτης της Μπενφίκα από το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο έχει δοθεί δανεικός στη Μορεϊρένσε, την Μπράγκα και την Γκιρεσούνσπορ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με τους «αετούς» της Λισαβόνας με τους οποίους μετράει δύο γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Από την άλλη ο Αντρέ Όρτα θα γίνει επίσης παίκτης του Ολυμπιακού, μετά από νέες επαφές που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με την Μπράγκα. Ο Πορτογάλος μέσος έχει καλές σχέσεις με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, κάτι που λειτούργησε θετικά για τη μετακίνησή του στον ελληνικό σύλλογο. 

Ο 27χρονος μέσος είναι παίκτης της Μπράγκα εδώ και πέντε σεζόν, με την οποία έχει «γεμάτες» σεζόν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε και κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Champions League