Ο Κύργιος έκανε πλάκα στον Σίνερ: «Πόσα θέλεις για να γίνεις προπονητής μου;»

Ο Κύργιος έκανε πλάκα στον Σίνερ: «Πόσα θέλεις για να γίνεις προπονητής μου;»

Sportal newsroom 16:11 - 28.01.2024

Χιουμοριστική διάθεση είχε ο Νικ Κύργιος μετά την κατάκτηση του Australian Open από τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Γιάνικ Σίνερ κατέκτησε το Australian Open. Ο Ιταλός τενίστας επικράτησε στα πέντε σετ του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό και πήρε την πρώτη major κούπα στην καριέρα του.

Μετά το τέλος του τελικού, ο Ιταλός τενίστας έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στο Eurosport. Ο 22χρονος τενίστας συνομίλησε και με τον Νικ Κύργιο που σχολίασε το τουρνουά για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έκανε μια χιουμοριστική ερώτηση στον νικητή του Australian Open. «Πόσα πρέπει να σε πληρώσω για να γίνεις ο προπονητής μου και να μπορέσω να κερδίσω Grand Slam; Μπορείς να το κάνεις δωρεάν; Σε παρακαλώ!», είπε απευθυνόμενος στον Σίνερ ο Κύργιος.

«Εντάξει, ίσως για σένα το κάνω δωρεάν», απάντησε χαμογελαστός ο Ιταλός τενίστας.

Στη συνέχεια ο Σίνερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κύργιο. «Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως λείπεις σε όλους. Είσαι απ' αυτούς τους παίκτες που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά. Το παιχνίδι σου, αλλά και η συμπεριφορά σου στο court σε κάνουν διαφορετικό. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες, ελπίζω να επιστρέψεις, λείπεις. Νομίζω μιλήσαμε λίγο πριν τον αγώνα μου για τον 2ο γύρο και ήταν θαυμάσιο που σε είδα. Ελπίζω να σε δούμε σύντομα και στο γήπεδο και επίσης είσαι διεκδικητής Grand Slam τίτλου και νομίζω το ξέρεις», σχολίασε ο Ιταλός.

Ο Κύργιος, κλείνοντας τη συνομιλία είπε στον Σίνερ να τον καλέσει αν κάνει κάποιο πάρτι για την κατάκτηση της κούπας.