Πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του πατινάζ ταχύτητας έγινε μοντέλο του OnlyFans και έκανε περιουσία (pics)
i

© PrtScr

Πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του πατινάζ ταχύτητας έγινε μοντέλο του OnlyFans και έκανε περιουσία (pics)

Sportal newsroom 15:35 - 28.01.2024

Εδώ και δύο χρόνια η Ελίζ Κρίστι είναι εκτός.. πάγου, με την άλλοτε πρωταθλήτρια του πατινάζ ταχύτητας να ακολουθεί νέα καριέρα, στην οποία βγάζει πολλά χρήματα, μόνο και μόνο ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Η Ελίζ Κρίστι έχυσε αίμα, ιδρώτα και δάκρυα για το πατινάζ, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολλά ψυχολογικά προβλήματα καθ' ολη τη διάρκεια της καριέρας της, ενώ μια εποχή είχε εξαρτηθεί από το αλκοόλ και είχε μείνει χωρίς σπίτι! 

Τελικά  η άλλοτε πρωταθλήτρια πατινάζ βρήκε την ευτυχία αφού γνώρισε τον σύντροφό της Κόνορ Τόμσον, έγινε μητέρα και έγινε μέλος του OnlyFans, από όπου κερδίζει τα περισσότερα χρήματα που έχει βγάλει ποτέ.

Η Ελίζ, 33 ετών πια λέει: «Δούλεψα σκληρά σε όλη μου τη ζωή και έμεινα άφραγκη. Αφιέρωσα τη ζωή μου στο άθλημα και δεν έμεινα με τίποτα. Έπαιρνα λιγότερο από τον κατώτατο μισθό αν υπολογίσεις τις ώρες που έκανα. Όταν κέρδισα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2017, το έπαθλο ήταν 5.000 λίρες. Τώρα μου αρέσει να είμαι μητέρα. Δεν ήξερα ότι το ήθελα τότε, αλλά τώρα ξέρω ότι το να γίνω μητέρα ήταν στην πραγματικότητα ακριβώς αυτό που ήθελα».

 Η Eλίζ ξεκίνησε ως αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, αλλά μεταπήδησε στο πατινάζ ταχύτητας σε ηλικία 12 ετών και διακρίθηκε σε αυτό. Μετακόμισε στο Νότιγχαμ για να προπονείται στο National Ice Centre με πλήρη απασχόληση σε ηλικία 15 ετών και ονειρευόταν να γίνει η καλύτερη στον κόσμο. Η αθλήτρια άρχισε να συγκεντρώνει μετάλλια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είχε μεγάλες ελπίδες για περισσότερα μετάλλια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2014.

Όμως κάπου εκεί άρχισε η κάτω βόλτα. Η Ελίζ αγωνιζόμενη να πληρώσει τους λογαριασμούς ή την υποθήκη, το σπίτι της έπρεπε να πουληθεί. Κοιμόταν στο αυτοκίνητό της και έκανε τρεις δουλειές για να πληρώνει τους λογαριασμούς και δεν ήταν σίγουρη πώς θα επιβίωνε.

Υπό αυτές τις συνθήκες και έχοντας μεγάλη ανάγκη η Ελίζ Κρίστι εντάχθηκε στο OnlyFans, όπου οι συνδρομητές πλήρωναν για να δουν μια διαφορετική πλευρά της αθλήτριας. Πλέον από το σπίτι της βγάζει πολύ περισσότερα χρήματα από όσα κέρδιζε από το πατινάζ.

Πρώην μέσος της Τσέλσι έγινε παπάς και έχει αμφιλεγόμενες απόψεις για τις γυναίκες
SPORT+

14:52 - 28.01.2024

Πρώην μέσος της Τσέλσι έγινε παπάς και έχει αμφιλεγόμενες απόψεις για τις γυναίκες

Ο Γκάβιν Πίκοκ είχε μία αξιόλογη πορεία στην Τσέλσι ως ποδοσφαιριστής και όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Ωστόσο ούτε αυτό το εγχείρημα πήγε καλά και έτσι αποφάσισε να γίνει ... ιερέας, με αμφιλεγόμενες μάλιστα απόψεις.

Συγκεκριμένα το μοντέλο πια του OnlyFans δηλώνει για αυτή τη συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου φωτογραφιών και βίντεο: «Δεν βλέπω το OnlyFans ως κάτι που θα υπάρχει για πάντα. Αλλά μπορώ να το δω να ωφελεί τη μελλοντική μου ζωή. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

Tags: