Αυτής της ομάδας είναι φανατικός υποστηρικτής ο θριαμβευτής του Australian Open, Γιάνικ Σίνερ!

Σίνερ - Τσιτσιπάς

i

© Intime

Αυτής της ομάδας είναι φανατικός υποστηρικτής ο θριαμβευτής του Australian Open, Γιάνικ Σίνερ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:58 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 29.01.2024

Εκτός από το τένις, ο νικητής του Australian Open, Γιάνικ Σίνερ, είναι και... λάτρης του ποδοσφαίρου.

Ο νέος, τελικά, ήταν ωραίος στο φετινό Australian Open. Ο Γιάνικ Σίνερ βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά έκανε τεράστια ανατροπή (3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3) και κατέκτησε το πρώτο Grand Slam της καριέρας του. 

Ο 22χρονος Ιταλός, που απέκλεισε στον ημιτελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν... άφαντος για δύο σετ. Ωστόσο, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση στο σερβίς του, έβαλε καλές άμυνες στο τρομερά επιθετικό παιχνίδι του Μεντβέντεφ και έγραψε ιστορία στη Μελβούρνη αφού έγινε ο τρίτος Ιταλός που κατακτά Grand Slam.

Ο νεαρός Ιταλός είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του τένις, ωστόσο ταυτόχρονα δεν έχει κρύψει τη... λατρεία του για το ποδόσφαιρο. Όπως έχουμε διαπιστώσει, ο Σίνερ είναι φανατικός υποστηρικτής της Μίλαν κι αποτελεί έναν από τους πιο συχνούς επισκέπτες του Σαν Σίρο.

Εκτός από το τένις, ο ίδιος ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν του ταίριαξε. Τον Δεκέμβριο του 2021 παρέλαβε από τον Πάολο Μαλντίνι μία φανέλα της ιταλικής ομάδας με το επώνυμό του και τον αριθμό «10».

Συγκινητικός Σίνερ: «Ευχαριστώ τους γονείς μου - Ποτέ δεν με πίεσαν, μου έδωσαν την ελευθερία να επιλέξω τι θα κάνω»

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα έστειλε ο Γιάνικ Σίνερ μετά την κατάκτηση του Australian Open. Κατά τη διάρκεια του λόγου που εκφώνησε ο νικητής του πρώτου Grand Slam της σεζόν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς του. Ο Σίνερ σημείωσε ότι είχε πλήρη ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του.

«Όλοι όσοι βλέπουν από τα σπίτια τους, ειδικά η οικογένειά μου. Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ οι γονείς μου. Πάντα με άφηναν να επιλέξω αυτό που ήθελα να κάνω. Ακόμα και όταν ήμουν μικρός και δοκίμασα κι άλλα αθλήματα, ποτέ δεν μου άσκησαν πίεση. Μακάρι όσο περισσότερα παιδιά γίνεται να μπορούσαν να είχαν αυτή την ελευθερία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.