Τα συγχαρητήρια του Τσιτσιπά στον Σίνερ (pic)

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

Στέφανος Τσιτσιπάς/©Photo By Brendon Thorne/Getty Images

Τα συγχαρητήρια του Τσιτσιπά στον Σίνερ (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:15 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 28.01.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσε να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στον Γιανίκ Σίνερ για την κατάκτηση του Australian Open.

Ο Γιάνικ Σίνερ βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Open αλλά έκανε τεράστια ανατροπή (3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3) και κατέκτησε το πρώτο Grand Slam της καριέρας του.

Ο 22χρονος Ιταλός, που απέκλεισε στον ημιτελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν... άφαντος για δύο σετ. Ωστόσο, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση στο σερβίς του, έβαλε καλές άμυνες στο τρομερά επιθετικό παιχνίδι του Μεντβέντεφ και έγραψε ιστορία στη Μελβούρνη αφού έγινε ο τρίτος Ιταλός που κατακτά Grand Slam. 

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είδε τα... φαντάσματα του παρελθόντος να ξυπνούν. Ο Ρώσος απώλεσε το τρόπαιο, όπως και το 2022 κόντρα στον Ράφα Ναδάλ. Τότε, είχε προηγηθεί πάλι με 2-0 σετ αλλά έχασε τελικά από τον Ισπανό. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα για τον Μεντβέντεφ σε έξι Grand Slam τελικούς.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης πολλοί αθλητές έσπευσαν να συγχαρούν τον Ιταλό τενίστα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας αθλητής έγραψε στο Instagram story του προσωπικού του λογαριασμού: «Συγχαρητήρια Γιάνικ».

Δείτε την ανάρτηση του Τσιτσιπά: