Η συνάντηση Τσιτσιπά - Κύργιου στη Μελβούρνη έβαλε «φωτιά» στο Instagram (pic)

Τσιτσιπάς - Κύργιος

i

© Intime

Η συνάντηση Τσιτσιπά - Κύργιου στη Μελβούρνη έβαλε «φωτιά» στο Instagram (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:55 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 28.01.2024

Μπορεί να μην είναι και οι καλύτεροι φίλοι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η σχέση του Τσιτσιπά με τον Κύργιο έχει αποκατασταθεί για τα καλά.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος δεν έχουν υπάρξει και τα... καλύτερα φιλαράκια, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή η σχέση τους φαίνεται να έχει αποκατασταθεί. Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου 1,5 χρόνο, οι δύο αθλητές κοντραρίστηκαν στο Wimbledon σε ένα επεισοδιακό ματς, ενώ στη συνέχεια δεν έλειψαν και οι... βαριές κουβέντες. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν, όπως μας απέδειξαν οι ίδιοι. 

Όπως διαπιστώσαμε μέσα από τα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην Αυστραλία μετά την ήττα από τον Φριτζ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Australian Open, ενώ πριν μερικές ώρες συναντήθηκε με τον Νικ Κύργιο εκτός court. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην παρέα βρισκόταν και ο Θανάσης Κοκκινάκης, οπότε μιλάμε για μία άκρως ελληνική βραδιά.  

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό που έγραψε ο Κύργιος, ξέρω που ήταν χθες βράδυ»

Η απόφαση του Νικ Κύργιου να χρίσει φαβορί τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ότι αφορά την κατάκτηση του φετινού Australian Open, προκάλεσε αρκετές απορίες.

Μετά τη νίκη του «Στεφ» κόντρα στον Βαν Ας για τους «16», η οποία αποτέλεσε και την τελευταία πριν τον αποκλεισμό του Έλληνα αθλητή από τη διοργάνωση, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Νικ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το εκτιμώ πολύ που το έγραψε αυτό, αλλά ταυτοχρόνως δεν του δίνω και μεγάλη σημασία, γιατί ξέρω ακριβώς που ήταν χθες το βράδυ!».