Τρομερή εμπειρία για τον 19χρονο Σακελλαρίδη: Προπονήθηκε μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς! (pic)

Σακελλαρίδης - Τζόκοβιτς

i

© PrtScr

Τρομερή εμπειρία για τον 19χρονο Σακελλαρίδη: Προπονήθηκε μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς! (pic)

Μετά την προπόνηση με τον Μεντβέντεφ, ο 19χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης συνεχίζει να ζει μοναδικές εμπειρίες.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης ζει μοναδικές στιγμές στη Μελβούρνη!

Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει η ώρα για τον ίδιο να αγωνιστεί στο Australian Open, ωστόσο ο 19χρονος τενίστας αποκτάει εμπειρίες που θα του μείνουν αξέχαστες. Όπως έγινε γνωστό, σήμερα το πρωί (23/1) ο ίδιος προπονήθηκε στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς, αποτελώντας τον παρτενέρ του Σέρβου με σκοπό ο «Νόλε» να δουλέψει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες πριν τη «μάχη» του με τον Φριτζ. 

Να θυμίσουμε πως ο Στέφανος Σακελλαρίδης πριν μερικές μέρες είχε προπονηθεί και με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αγωνιστεί σε τουρνουά challenger.

Ο μυθικός Τζόκοβιτς «πέταξε» για τα ημιτελικά κι έγραψε ιστορία!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει την πορεία του με φόντο το 25ο Grand Slam της καριέρας του! Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας μπορεί να ζορίστηκε, ωστόσο επικράτησε του Τέιλορ Φριτζ με 3-1 σετ (7-6(3), 4-6, 6-2, 6-3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σίνερ - Ρούμπλεφ. 

Ο 26χρονος Αμερικάνος έβαλε δύσκολα στον «Νόλε», κατέκτησε το πρώτο σετ, ωστόσο στο τέλος «λύγισε» από την ποιότητα του Σέρβου. Από την άλλη ο Τζόκοβιτς έδειξε την αστείρευτη κλάση του για ακόμη μία φορά και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον 48ο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας του.