Ο μυθικός Τζόκοβιτς «πέταξε» για τα ημιτελικά κι έγραψε ιστορία!

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Ο μυθικός Τζόκοβιτς «πέταξε» για τα ημιτελικά κι έγραψε ιστορία!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:35 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 23.01.2024

Μπορεί ο Φριτζ να αποτέλεσε δύσκολο εμπόδιο για τον Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Australian Open, ωστόσο ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας πήρε την πρόκριση και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει την πορεία του με φόντο το 25ο Grand Slam της καριέρας του!

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας μπορεί να ζορίστηκε, ωστόσο επικράτησε του Τέιλορ Φριτζ με 3-1 σετ (7-6(3), 4-6, 6-2, 6-3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σίνερ - Ρούμπλεφ.

Ο 26χρονος Αμερικάνος έβαλε δύσκολα στον «Νόλε», κατέκτησε το πρώτο σετ, ωστόσο στο τέλος «λύγισε» από την ποιότητα του Σέρβου.

Από την άλλη ο Τζόκοβιτς έδειξε την αστείρευτη κλάση του για ακόμη μία φορά και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον 48ο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας του.

Επίσης, αυτή ήταν η 33η σερί νίκη του στο Melbourne Park, με τον ίδιο να δίνει συνέχεια σε ένα εξωφρενικό σερί που έχει χτίσει από το 2018!

16:36 - 16.01.2024

Η ζωή του Νόβακ Τζόκοβιτς | Ep3 - Με τη δύναμη του μυαλού!

Το Sportal, μέσα από μία μεγάλη παραγωγή παρουσιάζει τη ζωή του Νόβακ Τζόκοβιτς. Το ντοκιμαντέρ για την αθέατη πλευρά του Σέρβου πρωταθλητή ξετυλίγεται μέσα από 8 επεισόδια των 35 λεπτών. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, το Sportal θα προβάλλει επεισόδια από τη μεγάλη παραγωγή. Στο τρίτο μέρος μπαίνει στο μικροσκόπιο η πνευματική δύναμη του Νόλε!