Έπος: Ο Μαναρινό έχανε 6-0, 6-0 από τον Τζόκοβιτς και τον έπιασε νευρικό γέλιο στη θέση του – Τι σήμαινε η χειρονομία που έκανε (vid)

Έπος: Ο Μαναρινό έχανε 6-0, 6-0 από τον Τζόκοβιτς και τον έπιασε νευρικό γέλιο στη θέση του – Τι σήμαινε η χειρονομία που έκανε (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:37 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 21.01.2024

Ο Αντριάν Μαναρινό βρέθηκε να χάνει με 6-0, 6-0 κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και όταν πήγε στη θέση του τον έπιασε νευρικό γέλιο. Τι σήμαινε η χειρονομία που έκανε.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σημείωσε μια εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε σε μια κυρίαρχη νίκη επί του Άντριαν Μαναρίνο, καθώς ο Σέρβος Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη «φλέρταρε» με μηδενική απώλεια game, πριν σφραγίσει τη νίκη με 6-0 6-0 6-3, σε 1 ώρα και 44 λεπτά, για να φτάσει στα προημιτελικά του Australan Open. 

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ, ο οποίος επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά με 7-6 (3), 5-6, 6-3, 6-3.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είπε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι πάλευε με μια ιογενή ίωση, έβηχε και φαινόταν να ανέπνεε βαριά μερικές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ωστόσο, τα προβλήματα υγείας του Σέρβου δεν είχαν αντίκτυπο στο παιχνίδι του, και με την οροφή στο Rod Laver Arena κλειστή λόγω βροχής, πέτυχε μια 32η συνεχόμενη νίκη στο τουρνουά και έναν 58ο προημιτελικό Grand Slam, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών του Ελβετού Ρότζερ Φέντερερ. 

Μάλιστα ο Μαναρινό αφότου έχασε το δεύτερο σετ με 6-0 από τον Τζόκοβιτς, ο Γάλλος δεν μπορούσε να κρατήσει σοβαρή την έκφρασή του στο πρόσωπό του. Όταν πήγε να τη θέση του το έπιασε νευρικό γέλιο, κάνοντας μηδενικά γύρω από τα μάτια με τα δάχτυλά του, υποδεικνύοντας το 0-0.