Αποκαλυπτικός Τζόκοβιτς: «Ξέρω ότι ο Φέντερερ δεν με συμπαθούσε»

Νόβακ Τζόκοβιτς

Αποκαλυπτικός Τζόκοβιτς: «Ξέρω ότι ο Φέντερερ δεν με συμπαθούσε»

Στέλιος Βαρδάκης • 10:25 - 20.01.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Ετσεβέρι για το Australian Open, αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας του δεν άρεσε η συμπεριφορά του στον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ετσεβέρι στον 3ο γύρο του Australian Open καθώς επιβλήθηκε με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 7-6 (2)) του αντιπάλου του σε δυόμιση ώρες αγώνα και βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στους «16» της διοργάνωσης. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση τον «Νόλε» σχετικά με το αν είχε παρεξηγηθεί η συμπεριφορά του στην αρχή της καριέρας του, λόγω της μεγάλης αυτοπεποίθησης που έδειχνε από τότε.

Ο Σέρβος θυμήθηκε το ξεκίνημά του στην ATP πριν από 20 χρόνια και τη ραγδαία άνοδό του σε ένα ένα άθλημα όπου κυριαρχούσαν ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν ήμουν ο αγαπημένος κάποιων κορυφαίων παικτών επειδή δεν φοβόμουν να πω ότι ήθελα να γίνω ο καλύτερος. Αλλά πάντα σεβόμουν όλους τους αντιπάλους μου, από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων. Ξέρω ότι στον Federer δεν άρεσε ο τρόπος που συμπεριφερόμουν στην αρχή».

Ο Τζόκοβιτς μίλησε επίσης, για τον Μπεν Σέλτον και τον ιδιαίτερο τρόπο που πανηγυρίζει, αλλά και για τη συμπεριφορά του που θεωρείται από πολλούς αλαζονική: «Μου αρέσει να βλέπω ότι ένας παίκτης είναι σίγουρος για τις πιθανότητές του, αλλά πάντα υπάρχει ένα όριο. Αν το παρακάνεις, τότε γίνεται ενοχλητικό και μπορείς είτε να αντιδράσεις είτε όχι».