Το επικό στιγμιότυπο με τον Τζόκοβιτς να στέλνει φιλιά στον Κύργιο (vid)

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

PrtScr

Το επικό στιγμιότυπο με τον Τζόκοβιτς να στέλνει φιλιά στον Κύργιο (vid)

Sportal newsroom 11:51 - 23.01.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ στη Μελβούρνη, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έχασε το κέφι του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει την πορεία του με φόντο το το 25ο Grand Slam της καριέρας του! Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας μπορεί να ζορίστηκε, ωστόσο επικράτησε του Τέιλορ Φριτζ με 3-1 σετ (7-6(3), 4-6, 6-2, 6-3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σίνερ - Ρούμπλεφ.

Η ζωή του Νόβακ Τζόκοβιτς | Ep3 - Με τη δύναμη του μυαλού!
SPORTAL ORIGINALS

08:29 - 23.01.2024

Η ζωή του Νόβακ Τζόκοβιτς | Ep3 - Με τη δύναμη του μυαλού!

Το Sportal, μέσα από μία μεγάλη παραγωγή παρουσιάζει τη ζωή του Νόβακ Τζόκοβιτς. Το ντοκιμαντέρ για την αθέατη πλευρά του Σέρβου πρωταθλητή ξετυλίγεται μέσα από 8 επεισόδια των 35 λεπτών. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, το Sportal θα προβάλλει επεισόδια από τη μεγάλη παραγωγή. Στο τρίτο μέρος μπαίνει στο μικροσκόπιο η πνευματική δύναμη του Νόλε!

Κατά τη διάρκεια του δικού του αγώνα και όταν ο Σέρβος βρέθηκε με μεγάλο προβάδισμα στο τάι μπρέικ (6-1), πανηγύρισε μαζί με το κοινό και στράφηκε προς τον Νικ Κύργιο, που ήταν στο booth του Eurosport ως σχολιαστής του αγώνα. Μάλιστα, ο Τζόκοβιτς έστειλε και φιλιά στον 28χρονο Αυστραλό, που δεν γινόταν να συγκρατήσει τα γέλια του.