Νικ εσύ; Ο Κύργιος έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open τον Στέφανο Τσιτσιπά κι οι ακόλουθοί του απόρησαν

Νικ Κύργιος

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Νικ εσύ; Ο Κύργιος έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open τον Στέφανο Τσιτσιπά κι οι ακόλουθοί του απόρησαν

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:08 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 28.01.2024

Ο Νικ Κύργιος έχρισε μέσω ανάρτησης του στο Χ (πρώην Twitter) για την κατάκτηση του φετινού Australian Open, τον Στέφανο Τσιτσιπά κι η κίνησή του αυτή προκάλεσε απορίες.

Ο Νικ Κύργιος, o ελληνικής καταγωγής Αυστραλός τενίστας, έκανε την πρόβλεψή του παρακολουθώντας το πρώτο grand slam της χρονιάς από τις κερκίδες, καθώς δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού. 

Ο Κύργιος δήλωσε ότι ο φετινός νικητής του Australian Open θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δημοσιεύοντας την πρόβλεψή του αυτή στο Χ (πρώην Twitter). Η ανάρτηση του Ελληνοαυστραλού τενίστα προκάλεσε απορίες, καθώς δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Τσιτσιπά. 

Η ανάρτηση του Κύργιου δημιούργησε… χαμό στα σχόλια. «Νομίζω ότι ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει το Australian Open» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νικ κι οι ακόλουθοί του απόρησαν. «Μεθυσμένος ή σε χακάρανε;» τον ρώτησε ένας από αυτούς.

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει προκριθεί στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 19χρονο Γάλλο Ας. Στο περσινό τουρνουά της Μελβούρνης είχε φτάσει στον τελικό, όπου και ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.